Нова платформа – StockGeist.ai, відстежує в реальному часі компанії

Компанія Neurotechnology, запустила нову веб-платформу StockGeist.ai.

Платформа буде неоціненною для інвесторів і трейдерів для відстеження в реальному часі публічних компаній на основі частоти їх згадок в повідомленнях в соціальних мережах, а також основних новин, аналізу настроїв і важливих корпоративних даних.

Компанія Neurotechnology, постачальник рішень на основі глибокого навчання і технологій високоточної біометричної ідентифікації, сьогодні запустила нову веб-платформу StockGeist.ai для інвесторів і трейдерів для підтримки агрегації та обробки інформації на основі ІІ по публічним компаніям.

Платформа використовує моделі глибокого навчання, щоб забезпечити зручний моніторинг в реальному часі настроїв і контексту подій на фондовому ринку, зображений в ЗМІ та соціальних мережах. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс StockGeist.ai дозволяє користувачам швидко створювати індивідуальні списки спостереження за потрібними компаніями для спостереження за динамікою їх рейтингу та іншої актуальної інформації.

«З StockGeist.ai ви можете швидко відчути дух останніх подій у світі бізнесу», – сказав д-р Вітаутас Абрамавічус, керівник групи StockGeist.ai з Neurotechnology. «Наша веб-платформа збирає величезну кількість даних з різних ЗМІ та соціальних мереж. Використовуючи сучасні моделі NLP (обробки природної мови), засновані на глибокому навчанні, StockGeist.ai дозволяє користувачам отримувати значущі висновки з зашумлених даних. Він зображує всі наші зусилля, щоб донести цю інформацію до інвесторів і трейдерів інтуїтивно зрозумілим і ефективним способом, щоб вони могли швидше приймати рішення щодо акцій ».

StockGeist.ai надає користувачам ключову інформацію про обрані ними компаніях, яку вони повинні знати, в тому числі:

 ""

  1. Рейтинг: перегляньте 5 компаній, які отримали найбільшу увагу в соціальних мережах. Поруч з тикером користувач може бачити кількість повідомлень, що належати до цієї компанії, і відстежувати зміни в її рейтингу.
  2. Список спостереження: створення інтерактивних діаграм з обраного набору токарів. Для кожного тикера в списку спостереження платформа зображає загальну кількість повідомлень в соціальних мережах, загальна кількість повідомлень, коефіцієнт повідомлень і індекс позитивності.
  3. Хронологія новин: створюйте хронологію публічних новин, що відносяться до обраної користувачем компанії, включаючи резюме найостанніших новин. Новинні сюжети позначаються на настрої як позитивні, негативні або нейтральні. StockGeist також пропонує унікальну функцію кольорового зображення діапазону настроїв у зведеннях новин.
  4. Соціальні настрої: виберіть період часу (5 хвилин / год / день), щоб побачити графіки розподілу соціальних настроїв в повідомленнях, отриманих протягом цього періоду. Дві категорії інформаційних і емоційних повідомлень показані на окремих графіках.
  5. Wordcloud: створення хмари слів, що містить найбільш часто зустрічаються пари ключових слів в соціальних мережах, допоможе користувачу швидко отримати загальне уявлення про новини.
  6. Основи: Збирає важливі актуальні дані про основні принципи, а також загальну інформацію про компанії.

Про нейротехнології

Нейротехнології – розробник високоточних алгоритмів і програмного забезпечення на основі глибоких нейронних мереж та інших технологій, пов’язаних з ІІ. Компанія була заснована в 1990 році у Вільнюсі, Литва, з ключовою ідеєю використання нейронних мереж для різних додатків, таких як біометрична ідентифікація людини, комп’ютерний зір, робототехніка і штучний інтелект. З моменту першого випуску своєї системи ідентифікації за відбитками пальців в 1991 році компанія поставила понад 200 продуктів і оновила версії. Понад 3000 системних інтеграторів, компаній по забезпеченню безпеки та постачальників обладнання в більш ніж 140 країнах інтегрують алгоритми Neurotechnology у свої продукти. Алгоритми компанії досягли найвищих результатів у незалежних технологічних оцінках, включаючи NIST MINEX, PFT, FRVT, IREX та FVC-onGoing.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.