Новорічна закуска рецепт від Вікторії Булітко. Фігурі не зашкодить!

Звичайно ви можете скористатися давно перевіреними роками вашими рецептами. Однак завжди хочеться порадувати чимось новеньким з незвичайним смаком і апетитним виглядом.

До новорічних свят залишилося небагато часу і вже зараз варто готуватися і шукати нові рецепти, за допомогою яких ви прикрасите новорічний стіл.

Звичайно ви можете скористатися давно перевіреними роками вашими рецептами. Однак завжди хочеться порадувати чимось новеньким з незвичайним смаком і апетитним виглядом.

Багато господинь, коли готуються до новорічного свята перегорнути не тільки свої старі рецепти, але і в інтернеті почерпнуть інформація про цікаві та красивих стравах. Щоб ви не морочилися і не витрачали час на пошуки рецептів до новорічного столу, краще зверніть увагу на рецепти від “Дизель Шоу”.

Нижче представляємо вам цікавий рецепт новорічної закуски від Вікторії Булітко.
Актори “Дизель Шоу” вирішили порадувати своїх шанувальників новорічними рецептами. Вони підготували кілька рецептів для Нового Року. Легкі закуски та вишукані страви, а також цікаві та смачні напої будуть представлені на шоу.

Тому вони запустили рубрику рецептів для Нового Року. Це домашні рецепти та вони підійдуть як досвідченим домогосподаркам, так і початківцям.

Представлена закуска від Вікторії Булітко підійде всім незалежно яка у вас фігура. Цією закускою ви її не зіпсуєте і шкоди не завдасте.

Рецепт:

4 яйця.
1/2 авокадо.
1/2 ч. Л. лимонного соку.
1 зубчик часнику.
10 г волоського горіха.
2 ч. Л. оливкового масла.
Сіль і перець за смаком.
Зелень для прикраси.

Яйця необхідно зварити круто. Потім розрізати на дві половини та вийняти жовток. Далі потрібно покласти в блендер половинку авокадо чотири варені жовтки, дві чайні ложки оливкової олії, зубочек часнику, половина чайної ложки лимонного соку, десять грамів волоського горіха, якої необхідно попередньо подрібнити. Також додаємо сіль і перець на свій смак.

Збиваємо до тих пір, поки не вийде однорідна маса. Це потрібно викласти на блюдо дуже красиво і прикрашаємо половинками яєчних білків з зеленню.

Гарантуємо, якщо ви приготуєте таку закуску за цим рецептом, то ваші домашні та гості будуть здивовані. Спробуйте і самі побачите!

Обов’язково прочитайте пости в соцмережах, які залишили шанувальники “Дизель Шоу”

sergey_bazeev: “Класно. Я обов’язково зроблю. Я люблю закуски Без алкоголю звичайно. ”

ikonnikov_igor_: “Спасибі Викуська за рецептик.”
aleksandr29021972: “Спробуємо.”

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.