Смачне домашнє морозиво: рецепт з трьох інгредієнтів (Відео)

Морозиво можна легко приготувати вдома. Для цього не потрібно якихось спеціальних продуктів і приладів. Домашнє морозиво виходить не гірше магазинного.

Інгредієнти для страви:

  • полуниця – 0,5 кг (або банан, інші ягоди)
  • згущене молоко – 0,3 л
  • вершки мінімум 20% жирності – 0,5 л

Спосіб приготування:

  1. Спочатку ягоди помити і прибрати зелені хвостики. Полуницю покласти в блендер. Для домашнього морозива рекомендується брати стиглу і свіжу полуницю. У зимовий період краще брати стиглі банани.
  2. Згущене молоко і вершки додати до полуниці. Усі інгредієнти збити до однорідної маси.
  3. Перелити вершково-полуничне морозиво в будь-яку зручну форму. Накрити форму харчовою плівкою і прибрати в морозилку на годину.
  4. Через 60 хвилин дістати морозиво і ретельно перемішати для того, щоб не було грудок і крижинок. Знову накрити плівкою і прибрати в морозилку ще на одну годину. Таку процедуру вже через сорок хвилин потрібно повторити ще два рази.

Коли домашнє морозиво повністю застигне, можете подавати до столу. Перед подачею можна посипати тертим шоколадом або прикрасити ягодами. Такий холодний в міру солодкий десерт порадує вас навіть в похмурий день.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".