Дієтолог закликає людей не сидіти на дієті в новому році і замість цього рекомендує їсти нормально

Але це не означає, що ви повинні пробувати якісь «божевільні» детокс під час святкового сезону.

Дієтолог Коллін Крістенсен написала в Instagram, щоб застерегти своїх передплатників від використання будь-яких обмежувальних дієт після Різдва, і замість цього рекомендує їсти нормально.

З наближенням Нового року багато хто з нас будуть вести більш здоровий спосіб життя.
Після величезних вечерь з індички та пляшок вина на Новий рік нормально почувати себе трохи млявим.
Але це не означає, що ви повинні пробувати якісь «божевільні» детокси під час святкового сезону, повідомляє Daily Star.

Коллін Крістенсен, американський дієтолог, яка ділиться порадами на своїй сторінці @ no.food.rules в Instagram, рекомендує замість цього харчуватися нормально, оскільки це набагато ефективніше, ніж обмежувальна дієта, якої ви не можете дотримуватися.
Коллін сказала своїм 168 000 передплатників: “Якщо вам цікаво, як повернутися на правильний шлях своїх звичок у їжі, ось моя відповідь: їжте нормально”.

 "" Вона додала: “Вам не потрібно робити божевільні соки, щоб вивести токсини від всіх святкових смакоти, які у вас є. А) Вони не отрута і Б) у нас є такі штуки, як печінка, нирки та інші органи, які добре з цим справляються. ”

Якщо ви хочете їсти чисто, мийте овочі, щоб змити бруд. Крім того, їжте нормально, і все буде добре! Обмеження їжі тільки налаштує вас для входу в порочний цикл обмеження і переїдання.

Коллін закликала своїх послідовників бути добрими до себе, замість того щоб відчувати себе винуватим через випивку і переїдання на Новий рік.
Вона сказала: “Насолода святковою їжею не повинно розглядатися як невдача. Це повинно розглядатися як казкова частина того життя, в якій ми живемо! ”
Збалансована дієта включає періоди переїдання.

Якщо ми прислухаємося до свого тіла, нам не потрібно буде контролювати його споживання.
Вони досить гарні та подають нам сигнали, щоб в довгостроковій перспективі ми відчували себе чудово. Це не правила щодо їжі, хлопці!

З моменту публікації пост Коллін набрав понад 5500 лайків в Instagram, і багато користувачів хвалили її поради в коментарях.

Одна людина сказала: “Ага, так, так”.
“Збережіть це прямо зараз”, – сказав інший.
А третій сказав: “Обожнюю це! Так приємно чути правду про їжу, життя і функціях тіла “.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає і чим займається 24-річний син Ірини Білик: весь в татуюваннях і з довгим волоссям (Фото)

Старший син відомої української співачки Ірини Білик Гліб виріс таким же творчим і харизматичним, як і його зіркова мама. При цьому хлопець уникає надмірної публічності.

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.