(Відео) Професіонал ділиться секретом створення будинку кращого гарячого шоколаду на світлі

Можна побачити, як вона кладе вісім шоколадних ґудзиків в кухоль перед тим, як додати бризки окропу і ретельно перемішує, поки не утвориться паста.

Співробітниця Cadbury Хлоя Роуз розповіла в TikTok, як можна відтворити їх чудовий гарячий шоколад будинку – і немає, вона не використовує швидкорозчинний гарячий шоколадний порошок.

Гарячий шоколад – найкращий напій для зимового комфорту, але він не може зрівнятися на смак з тим, що ви отримуєте в кафе.

Якщо він не дуже водянистий, значить, йому не вистачає того шоколадного смаку, якого ми так прагнемо. Ну, вже немає, оскільки співробітниця Cadbury Хлоя Роуз показала, як відтворити легендарний гарячий шоколад будинку – і вам не потрібен розчинний шоколадний порошок.

 "" Під час свого перебування в Cadbury World в Бірмінгемі Хлоя вловила пару трюків, і вона була досить люб’язна, щоб поділитися ними в TikTok.
У відео, яке було переглянуто на платформі понад 1,5 мільйона разів, жінка розкрила секрет смачного гарячого шоколаду в використанні ґудзиків з розтопленого шоколаду.

“Я працюю в Cadbury ‘s World, і саме так ми робимо найкращий гарячий шоколад”, – написала вона. “Використовуйте шоколадні ґудзики, розтоплені в гарячій воді, замість порошку”.

Можна побачити, як вона кладе вісім шоколадних ґудзиків в кухоль перед тим, як додати бризки окропу і ретельно перемішує, поки не утвориться паста. Потім вона підігрівала молоко і виливала його поверх шоколаду.
Вона додала: “Добре перемішайте. Додайте збиті вершки та пластівці зверху з шоколадним пилом, щоб закінчити “.

З моменту публікації відео отримало понад 140 000 лайків і 1400 коментарів від вдячних любителів гарячого шоколаду.

Один з них сказав: “З цього моменту я безумовно збираюся робити такий гарячий шоколад”.
Інший сказав: “Добре, я хочу цього зараз”, в той час, як третій сказав: “Це дасть мені тремтіння від цукрового припливу”.

Але деякі люди були збиті з пантелику щодо того, чому люди використовують окріп замість молока, як сказав один з них: “Почекай, почекай, люди насправді використовують воду.”

Схожі статті

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!