Цікавий рецепт: крабове спагетті з перцем чилі і петрушкою. Ви такого точно не готували!

Спробуйте приготувати це дивно смачна страва і ви точно здивуєте своїх гостей і сім'ю. На столі не залишиться жодної порції.

Інгредієнти

Вийде блюдо: крабове спагеті порція – 400 г.

4 столові ложки оливкової або рослинної олії першого віджиму.
1 червоний перець чилі, очищений від насіння і нарізаний.
2 дрібно нарізаного зубчика часнику.
1 цілий варений краб, або близько 100 г крабових паличок, або м’ясо коричневого краба і 200 г м’яса вареного рака.
5 ст. л., білого вина.
Невелика вижатка лимона (за бажанням).
Велика жменя плоского листя петрушки, дуже дрібно нарізаних.

 ""

Метод

Крок 1

Доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою і додайте спагеті. Добре перемішайте і варіть на 1 хвилину менше, ніж зазначено в пакування. Час від часу добре помішуйте, щоб він не прилипав.

Крок 2

Поки паста готується, обережно нагрійте 3 столові ложки оливкової олії з перцем чилі та часником на сковороді, досить великий, щоб у ній було зручно всім макаронів. Дуже обережно обсмажте чилі та часник, поки вони не почнуть шипіти, потім збільште вогонь і додайте біле вино.

Варіть все на повільному вогні, поки вино та олія (рослинна) не зійдуться. Потім зніміть вогонь і додайте крабове м’ясо чи крабові палички, використовуючи дерев’яну лопатку або ложку, щоб розім’яти його з оливковою олією, щоб вийшов густий соус.

Крок 3

Коли макарони приготуються, покуштуйте пасмо – вона повинна злегка прикусити. Коли все буде готово, вимкніть вогонь. Поставте соус на дуже слабкий вогонь і за допомогою кухонних щипців підійміть пасту з води в соус.

Крок 4

Вимкніть вогонь і додайте в пасту петрушку, посипавши морською сіллю. Добре перемішайте всі разом, додавши краплю води для макаронів, якщо вона починає густіти. Спробуйте додати приправи та, якщо потрібно трохи підняти, додайте трохи лимона. Подавати відразу ж, розклавши по тарілках для макаронів і окропивши маслом, що залишилося.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.