Простий рецепт: піца з запеченим ароматним картоплею нікого не залишить байдужим

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Зараз досить важкий час. Не у багатьох вистачає грошей, щоб приготувати смачну та апетитне блюдо. Але вихід є з цього положення. Ви можете приготувати недороге блюдо використовуючи прості та доступні продукти. Морочитися з приготуванням вкрай небажано, а отримаєте прекрасне блюдо, яке сподобатися вашим домашнім і вам.

Ця недорога вечеря поєднує в собі два улюблених страви в одній страві. Посипте запечена картопля сиром, помідорами, пепероні та базиліком.

Інгредієнти

4 печива картоплі.
1 столова ложка оливкової олії.
½ дрібно нарізаного червоної цибулі.
1 подрібнений зубчик часнику.
60 г нарізаних пепероні, рваних.
400 г банку нарізаних помідорів.
½ невеликої пачки листів василька, подрібнених.
100 г тертої моцарели.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Очистить картопля і добре просушіть, потім кілька разів проколіть виделкою. Випікайте прямо на решітці духовки 1-1½ години, поки він не стане м’яким.

Якщо у вас мало часу, наколи кожну картоплину виделкою, загорніть в лист кухонного паперу і поставте в мікрохвильову піч на 8-10 хвилин, поки він не стане м’яким.

Крок 2

Поки картопля готується, нагрійте масло в невеликій сковороді та обсмажити цибулю протягом 5 хвилин, щоб він став м’яким. Додайте часник і пепероні та готуйте 1-2 хвилини, потім додайте нарізані помідори. Довести до кипіння і тушкувати 5 хв.

Приправте і додайте половину базиліка. Викладіть ложкою на розрізану картоплю і посипте кожен хорошою жменею сиру та іншим базиліком.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.