Кеджері з яйцем пашот: рецепт смачного і апетитного страви для пізнього сніданку

Ця страва з риби та рису з каррі підходить для пізнього сніданку або основного блюда на вечерю. Замініть традиційні варені яйця на пашот.

Іноді ви проспали та не встигли приготувати традиційний у вашій родині сніданок. Поспішати вже нікуди не потрібно або у вас вихідний і ви можете побалувати себе і своїх домашніх пізнім сніданком.

Для цього випадку існує цікаве та апетитне, а до того ж смачна страва – кеджері з яйцем пашот. Спробуйте приготувати, витратьте трохи більше часу на приготування сніданку і ви не пошкодуєте.

Ця страва з риби та рису з каррі підходить для пізнього сніданку або основного блюда на вечерю. Замініть традиційні варені яйця на пашот.

Інгредієнти

300 г довгого рису.

2 столові ложки оливкової олії.
1 дрібно нарізана цибулина.
2 дрібно нарізаних зубчиків часнику.
390 г суміші для риби.
1 столова ложка м’якого або середнього каррі порошку з гіркою.
Сік 1 лимона.
¼ дрібно нарізана петрушка.
4 яйця.

 ""

Метод

Крок 1

Приготуйте рис, слідуючи інструкціям з пакування, потім злийте воду і відкладіть. Тим часом нагрійте 1 столову ложку масла на сковороді з антипригарним покриттям і готуйте цибулю і часник протягом 5 хвилин.

Перемішайте шматочки риби з порошком карі та маслом, що залишилося. Додайте в сковороду. Готуйте ще 5 хвилин, ретельно помішуючи та перевертаючи рибу.

Крок 2

Додайте рис в сковороду і збільште вогонь, потім добре перемішайте (риба трохи розколеться). Готуйте 1-2 хвилини, потім додайте лимон і петрушку. Зменште вогонь до мінімуму і закрийте кришкою.

Крок 3

Доведіть до кипіння каструлю з водою, зменште вогонь і приготуйте яйця. Приправте готове кеджері та розділіть на тарілки, поклавши на кожну яйце-пашот.

Схожі статті

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.