Апетитне і смачне блюдо: рецепт рибних котлет з тунцем і кукурудзою, коли гості на порозі

Всі ви врятовані! За лічені хвилини можна приготувати прекрасні на вигляд і апетитні котлети. Поки вони будуть готуватися ви встигнете приготувати гарнір.

Коли ви не очікували гостей і вони вже на підході до вашого будинку, а ви ще не знаєте що запропонувати їм на стіл, є вихід. Спробуйте приготувати за цим рецептом рибні котлети. Скористайтесь або швидко купите в магазині 2 банки консервів з тунця або подібної риби та банку солодкої кукурудзи.

За лічені хвилини можна приготувати прекрасні на вигляд і апетитні котлети. Поки вони будуть готуватися ви встигнете приготувати гарнір.

Консерви з риби та кукурудзи – це палочка-виручалочка, коли вам потрібно приготувати прості картопляні котлети для здорового і недорогої вечері.

Інгредієнти

450 г картоплі, розрізаного на четвертинки.
2 столові ложки майонезу плюс додаткова порція.
2 банки по 185 г тунця.
198 г банка солодкої кукурудзи, без рідини.
Невеликий пучок часнику, нарізаний, або 1 чайна ложка сушеної петрушки.
2 збитих яйця.
100 г сушених панірувальних сухарів.
Соняшникова олія, для смаження.
Салат і ваша улюблена заправка, щоб подати.

 ""

Метод

Крок 1

Варити картоплю в киплячій підсоленій воді до готовності. Злийте воду і дайте висохнути на пару в друшляку. Перелити в миску, приправити та розім’яти. Додайте майонез, тунець, кукурудзу, часник або петрушку. Сформувати 4 коржі та охолодити, поки вони не стануть твердими.

Крок 2

Умочіть кожен пиріг в яйце, даючи стекти надлишків, потім обваляйте в панірувальних сухарях. Охолодіть 15 хвилин.

Крок 3

Нагрійте трохи масла на сковороді та акуратно обсмажте коржі по 2-3 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Можливо, вам доведеться робити це партіями. Подавати з додатковим майонезом і листям салату.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.