Хрусткі палички тріски з часточками і кропом: нікого не залишать байдужими

Фантастичний бюджетний сімейний обід з хрустким м'ясом тріски і часточками солодкої картоплі. Це простий, приємний для публіки рецепт.

Фантастичний бюджетний сімейний обід з хрустким м’ясом тріски та часточками солодкої картоплі. Це простий, приємний для публіки рецепт з низьким вмістом жиру і повним свіжим смаком.

Інгредієнти

3 великих солодкої картоплі (700 г), почистити та нарізати часточками.
½ столової ложки соняшникової олії, плюс ще трохи.
¼ велика червонокачанна капуста.
½ середнього червоної цибулі, дрібно нарізаного.
6 великих корнішонів, розрізаних на чотири частини.
3 ст. ложки йогурту або майонезу.
25 г дрібно нарізаного кропу.
4 очищених від шкіри філе тріски (160 м, на філе).
2 великих яйця.
100 г свіжих панірувальних сухарів.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. У мисці перемішайте часточки з маслом, 1 чайною ложкою солі та 1/4 чайної ложки перцю. Перекладіть на деко і запікайте 25-30 хвилин, перевернувши на півдорозі. Клини повинні бути хрусткими та золотисто-коричневими.

Крок 2

А поки зробіть лапу. Видаліть білу серцевину капусти та викиньте. Наріжте листя якомога дрібнішими скибочками та покладіть у велику миску з цибулею і корнішонами. В іншій мисці змішайте йогурт або майонез з кропом і 2 столові ложки рідини для маринування корнішонів. Змішайте заправку з іншими інгредієнтами, поки все не буде добре вкрите, потім відкладіть.

Крок 3

Нагрійте гриль до максимуму. Наріжте кожне філе тріски на два-три пальці. Злегка збийте яйця в неглибокій мисці та перекладіть панірувальні сухарі в окрему миску з дрібкою солі та перцю.

Умочіть кожен палець тріски в яйці, а потім у панірувальних сухарях і викладіть на змащене маслом деко. Смажте на грилі 6-7 хвилин або до золотистої скоринки. Подавати з хрусткими шматочками та великою порцією маринованого кропу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.