Макарони з сиром і цвітною капустою: рецепт швидкого вечері для всієї родини

Поєднання двох фаворитів комфортної їжі, макаронного сиру і цвітної капусти, - це нова класика в процесі створення!

Коли ви прийшли ввечері додому після виснажливого дня, не сильно хочеться морочитися з вечерею. Особливо якщо в холодильнику не сильно багато продуктів. Ваші домашні теж повернулися, хто з роботи, хто з навчання і чекає вечері.

Вихід з цієї ситуації є і дуже простий. Приготуйте їм смачні та апетитні макарони з сиром і цвітною капустою. Побачите – на столі не залишиться жодної порції!

Поєднання двох фаворитів комфортної їжі, макаронного сиру і цвітної капусти, – це нова класика в процесі створення!

Інгредієнти

300 г макаронів або рігате.
1 невелика кольорова капуста, нарізана суцвіттями.
50 г вершкового масла.
50 г борошна.
600 мл жирного молока.
140 г зрілого чеддеру або будь-якого сиру на ваш розсуд, значно тертого.
2 подрібнених зубчики часнику.
50 г панірувальних сухарів.
Невеликий пучок чебрецю, зібране листя.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте гриль до максимальної потужності та доведіть до кипіння велику каструлю з підсоленою водою. Готуйте пасту 4 хв, потім додайте цвітну капусту ще 8 хв. Злийте воду, залишивши 100 мл води для приготування їжі.

Крок 2

Тим часом розтопіть масло в середній сковороді на повільному вогні та додайте борошно. Повільно влийте молоко, постійно помішуючи, поки воно не загусне. Готуйте кілька хвилин, потім зніміть з вогню. Додайте сир, воду, що залишилася для приготування і приправу на свій смак.

Крок 3

Викладіть пасту і кольорову капусту у велику форму для запікання і перемішайте з сирним соусом. Змішати часник, панірувальні сухарі та чебрець і посипати зверху. Смажте на грилі 2-3 хвилини до появи пухирців.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.