Фарширований перець по новому рецепту: так ви точно ще не готували. Кускус, сир і горіхи – весь секрет!

Це незвичайний рецепт і виходить цікаве блюдо з незвичайними смаковими якостями. Спробуйте приготувати та здивувати своїх домашніх та гостей.

Всі господині знають як приготувати фарширований перець. Це не секрет і не проблема. Рецепт мало чим відрізняється у різних домогосподарок. Однак нижче пропонується рецепт фаршированого перцю, який ви точно не готували та навряд чи він є в записнику рецептів ваших подруг.

Це незвичайний рецепт і виходить цікаве блюдо з незвичайними смаковими якостями. Спробуйте приготувати та здивувати своїх домашніх та гостей.

Легке вегетаріанське блюдо, насичене кольором і смаком. Крихітка фета, смажений перець, кускус з цільної пшениці та горіхи – ідеально підходять для ситної вечері на двох у середині тижня

Інгредієнти

100 г кускус з цілозернового борошна, промитого і висушеного.
Ізюм 3 ст.
Пучок петрушки, значно нарізаний.
25 г волоських або кедрових горіхів.
100 г фети, подрібненої.
Щіпка кориці.
3 столові ложки оливкової або вершкового масла.
290 г цільного перцю, обсмаженого на грилі, висушеного та обполоснути.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 180C / 160C вентилятор / газ 4. Покладіть кускус і родзинки в миску з дрібкою приправи та залийте окропом. Залишити на 5 хв.

Крок 2

Збити кускус виделкою і перемішати з петрушкою, горіхами, половиною фети, корицю і 2 столові ложки олії. Перемішати та приправити на свій смак.

Крок 3

Рясно нафаршируйте перець сумішшю кускусу (будь-яку, що залишилася начинку можна подавати поруч з перцем), потім викладіть їх в невелику форму для запікання і розсипте залишилася фетою. Скропити маслом, що залишилося і запікати в духовці 15 хвилин, поки фета не стане гарячою і не стане золотистою.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.