Полента і грибний пиріг: незвичайний рецепт вегетаріанського страви з сиром і грибами

Це симпатичне вегетаріанське блюдо зроблено з сирної поленти швидкого приготування з грибами, моцарелою, руколою і бальзамічним оцтом.

Це симпатичне вегетаріанське блюдо зроблено з сирної поленти швидкого приготування з грибами, моцарелою, руколою і бальзамічним оцтом.

Інгредієнти

25 г вершкового масла, плюс додатково для змащення.
850 мл овочевого бульйону.
200 г полента швидкого приготування.
50 г тертого пармезану (або його вегетаріанської альтернативи).
2 гілочки розмарину, дрібно нарізані листя.
500 г каштанів, розрізаних навпіл.
Невеликий пучок чебрецю, тільки листя.
2 столові ложки оливкової олії.
125 г кульок моцарелли, сушені.
1 чайна ложка бальзамічного оцту.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Змастіть і вистелити велике деко пергаментом для випічки. Доведіть бульйон до кипіння у великій каструлі, потім повільно влийте поленту, весь час помішуючи. Доведіть до кипіння і готуйте протягом 8 хвилин, безперервно збиваючи. Зніміть з вогню і додайте сир, масло, розмарин і багато приправ. Викладіть поленту на вистелене деко і запікайте 30 хв.

Крок 2

Тим часом змішайте гриби з чебрецем і приправою. Нагрійте трохи масла на великій сковороді та обсмажте гриби парою порцій до золотистого кольору. Розірвіть моцарелу на шматочки та промокніть кухонним папером. Зверху на запечену поленту викладіть гриби та моцарелу, потім запікайте ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться і не почне міхур. Посипати тарт руколою і скропити бальзамічним оцтом.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.