Баклажан Кацу каррі в японському стилі: незвичайний рецепт вегетаріанського страви

Панірувальні сухарі і скибочки баклажанів, обсмажених в дрібному вогні, для вегетаріанського страви в японському стилі.

Інгредієнти

4 столові ложки борошна.
2 баклажани, нарізані дисками по 0,5 см.
100 г сухих панірувальних сухарів.
4 столові ложки рослинної олії
250 г рису басматі.
1 велика цибулина, дрібно нарізана.
4 подрібнених зубчики часнику.
3 столові ложки каррі-порошку.
2 столові ложки чистого меду.
400 мл кокосового молока.
1 великий огірок.

 ""

Метод

КРОК 1

У великій мисці змішайте 3 столові ложки борошна і досить води, щоб вийшла рідка паста, потім приправте і додайте баклажани, перемішуючи, поки вони все не покриються. Викладіть панірувальні сухарі на тарілку та умочіть в кожну скибочку баклажана, перевертаючи, щоб вони покрилися шаром, і притискайте, щоб крихти прилипли.

Крок 2

Нагрійте духовку до 180C / 160C вентилятор / газ 4. Нагрійте трохи масла в сковороді. Готуйте скибочки баклажана партіями по 5 хвилин з кожного боку або до готовності, додаючи трохи олії між партіями. По ходу перекладіть скибочки на деко. Коли все скибочки баклажанів підрум’яняться, помістіть деко в духовку і готуйте 10-15 хвилин, поки будете готувати соус. Приготуйте рис, слідуючи інструкціям на упаковуванні.

Крок 3

Витріть сковороду і нагрійте ще одну струмінь масла. Додайте цибулю і готуйте кілька хвилин, щоб він став м’яким. Вмішайте часник і порошок каррі протягом 1 хвилини, потім додайте решту столову ложку борошна і мед і перемішайте до стану пасти. Додайте кокосове молоко потроху, помішуючи, щоб вийшов однорідний соус, потім тушкуйте на слабкому вогні 10 хвилин, додаючи трохи води, якщо воно стане дуже густим. Очистить огірок на довгі смужки ножем. Злийте воду з рису і подавайте з хрусткими скибочками баклажана, соусом каррі та стрічками з огірків.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.