Спагеті з мускатної гарбуза і козячого сиру: незабиваемій смак і апетитний вигляд

Підсмажте гарбуз з часником до карамелізації, потім додайте пасту, шавлія і козячий сир, щоб вийшла легка вечеря в будні дні.

Яка з господинь не хоче порадувати своїх домашніх прекрасним і смачною вечерею поле тривалого робочого дня. Можна звичайно покопатися у своїх рецептах і приготувати для сім’ї, щось традиційне. Однак вони вже напевно звикли до ваших страв. Внесіть новизну – приготуйте прекрасну нову вечерю за цим рецептом.

Підсмажте гарбуз з часником до карамелізації, потім додайте пасту, шавлія і козячий сир, щоб вийшла легка вечеря в будні дні.

Інгредієнти

1 цибулина часнику.
1 столова ложка оливкової олії.
1 великий мускатний гарбуз, очищена, очищена від насіння і нарізана дрібними кубиками.
350 г спагеті або лінгвіні.
Невеликий пучок шавлії, тільки листя.
100 г козячого сиру, подрібненого.
50 г обсмажених кедрових горіхів.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Відріжте верхню третину цибулини часнику і викиньте. Скропити часник ½ чайної ложки олії, приправити, потім загорнути у фольгу. Перемішайте кабачки з маслом, що залишилося і невеликою кількістю приправ, потім викладіть на великий неглибоке деко. Покладіть часник в деко і смажте 30 хвилин, поки кабачки не стануть м’якими та не почнуть карамелізуватися.

Крок 2

Через 20 хвилин запікання відваріть макарони, слідуючи інструкціям на упаковці. Коли гарбуз буде готова, розгорніть часник і обережно видавіть м’які часточки. Злийте воду з макаронів, перемішайте з кабачками, часником, шавлією і козячим сиром. Посипати кедровими горіхами та подавати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.