Чебуреки по-карибски: незвичайний рецепт за яким ви їх точно не готували!

Приправте яловичий фарш куркумою, чебрецем і соусом з гострого перцю перед тим, як загорнути в пісочне тісто для смачної вечері або обіду.

Всі господині знають, що чебуреки смачна страва. І звичайно у багатьох є свої рецепти їх.

Однак спробуйте приготувати чебуреки по-карибски з цього незвичайного рецептом і здивувати своїх домашніх.

Приправте яловичий фарш куркумою, чебрецем і соусом з гострого перцю перед тим, як загорнути в пісочне тісто для смачної вечері або обіду

Інгредієнти

Можуть бути бризки масла

1 невелика цибулина, дрібно нарізана.
2 подрібнених зубчики часнику.
250 г яловичого фаршу.
1 картопля, нарізаний кубиками розміром 1 см.
2 чайні ложки куркуми.
2 столові ложки томатного пюре.
Кілька гілочок чебрецю.
2 столові ложки соусу з гострого перцю.
Пісочне тісто 500 м
1 збите яйце.
Зелений салат, для подачі.

 ""

Метод

Крок 1

На сковороді розігріти масло, додати цибулю і смажити 5 хв. Додайте часник і яловичину, збільште вогонь і готуйте, поки м’ясо не підрум’яниться. Додайте картоплю, половину куркуми, пюре і чебрець, а також 200 мл води. Накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин, потім зніміть кришку і готуйте ще 5 хвилин. Додайте соус з гострого перцю і дайте охолонути.

Крок 2

Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Розкачайте тісто до товщини монети. Виріжте кола 6 x 15 см, використовуючи невелику тарілку в якості направляючої. Розділіть фарш на кружечки, склавши його набік. Змішайте яйце з залишками куркуми, змастіть краю кожного кола, потім складіть і використовуйте вилку, щоб скріпити краю. Викласти на деко, вистелене пергаментом, змастити ще трохи яйця і випікати 20-25 хвилин. Подавати із зеленим салатом.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.