Суп з копченої скумбрії і часниковим хлібом за типом “їжачок “: специфічний рецепт

Спробуйте приготувати цей бюджетний вершковий рибний суп і легкий часниковий хліб, використовуючи копчену скумбрію і кілька інгредієнтів з шафки.

Інгредієнти

4 подрібнених зубчики часнику.
50 г вершкового масла.
1 маленька круглий буханець хліба.
1 чайна ложка рослинної олії, для приготування.
4 дрібно нарізаних стебла селери та кілька листів для сервірування.
1 дрібно нарізана цибулина.
3 столові ложки борошна.
600 мл цільного молока.
2 великі картоплини, нарізані кубиками.
200г копченої скумбрії з перцем.
200 г замороженої кукурудзи.

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Розітріть часник з 50 г вершкового масла. Наріжте хліб спочатку в одну сторону, потім в іншу (за зразком їжачка), але не прорізайте повністю. Наповніть щілини часниковим маслом, потім нещільно загорніть у фольгу, залишивши верх відкритим до хрусткої скоринки, і запікайте 20 хвилин, поки готуєте юшку.

Крок 2

Нагрійте в каструлі з маслом шматок вершкового масла. Додайте селеру і цибулю, готуйте 5 хвилин або до м’якості, потім додайте борошно і перемішайте до стану пасти. Вливайте молоко потроху і готуйте до отримання однорідної маси та консистенції подвійних вершків. Додайте картоплю і половину скумбрії, накрийте кришкою і тушкуйте 15 хвилин, поки картопля не приготується.

Крок 3

Частину, що залишилася скумбрію подрібнити, додати в суп з кукурудзою і тушкувати 1-2 хвилини, поки кукурудза не приготується. Якщо суміш занадто густа, додайте трохи води. Перелийте в тарілки, посипте листям селери та подавайте з хлібом для умочування.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.