Пиріг “Бейквелл ” гарний на вид і дуже смачний: спробуйте здивувати свою сім’ю

Хто не любить пиріг з випічкою, начинений малиною і мигдалем? Подавайте класичний англійський десерт з ложкою вершків або теплого заварного крему.

Інгредієнти

250 г борошна, плюс додатково для розкачування
¼ ч. Л. Дрібної морської солі
2 столові ложки цукрової пудри
140 г холодного масла, нарізаного кубиками
2 збитих яєчних жовтки
вершки або заварний крем для подачі (за бажанням)
Для начинки
100 г вершкового масла, розм’якшеного
100 г цукрової пудри
50 г меленого мигдалю
1 чайна ложка мигдалю
2 середніх яйця, збитих
Малинове варення – 3 ст.
50 г мигдальних пластівців
80 г цукрової пудри

 ""

Метод

Крок 1

Розігрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Щоб приготувати тісто, помістіть борошно в кухонний комбайн разом з сіллю і цукровою пудрою. Бліц комбінувати. Додайте масло і збивайте його короткими порціями, поки не отримаєте текстуру панірувальних сухарів. Змішайте 4 столові ложки холодної води зі збитими яйцями та збризніть суміш, потім швидко збийте, щоб змішати. Викладіть розсипчасту суміш на робочу поверхню, потім сформуйте шайбу, накрийте та охолодіть 30 хвилин.

Крок 2

Розкачайте тісто на злегка посипану борошном поверхні приблизно до 25 см і товщиною в 1 фунт. Викладіть тісто на рифлену форму для пирога діаметром 20 см, залишивши тісто нависати. Додайте великий диск пергаменту для випічки, досить великий, щоб закрити краю, і трохи квасолі, щоб погіршити її (використовуйте сушений рис або сочевицю, якщо у вас немає квасолі). Випікати 15 хвилин, потім видалити пергамент і квасоля і випікати ще 7-10 хвилин або до тих пір, поки дно не буде рівномірно приготовлено. Ображати виступає тісто зубчастим ножем.

Крок 3

Для начинки збийте масло і цукор до однорідності. Додайте мелений мигдаль, мигдальний екстракт і яйця і збивайте ще хвилину. Розподіліть джем по тесту, потім покладіть зверху мигдальну начинку. Посипати мигдальними пластівцями та запікати 25-30 хвилин, поки вони не стануть золотистими та твердими. Дайте охолонути в банку (або їжте на цьому етапі теплою і пропустіть крок 4).

Крок 4

Змішайте цукрову пудру і 1-2 чайні ложки води та збризніть пиріг. Наріжте і подавайте з вершками або заварним кремом, якщо хочете.

Популярне

Схожі статті

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.