Рецепт дивовижно смачних повітряних бельгійських булочок: для будь-якого випадку

Скуштуйте ці більш елегантні бельгійські булочки як післяобіднього частування за чашкою чаю.

Скуштуйте ці більш елегантні бельгійські булочки як післяобіднього частування за чашкою чаю. Вони наповнені лимонним сиром і покриті глазур’ю і крижаною вишнею.

Інгредієнти

450 г білого борошна міцного помелу, плюс додатково для присипки
7 г дріжджів швидкої дії
75 г цукрової пудри
165 мл теплого молока
1 велике збите яйце плюс 1 яйце для миття
50 г несолоного вершкового масла, топленого, плюс додатково для дека
Для начинки
5 столових ложок лимонного сиру
150 г султана
для глазурі
250 г цукрової пудри
12 крижаних вишень

 ""

Метод

Крок 1

Змішайте борошно, дріжджі, цукрову пудру та 1 чайну ложку морської солі у великій мисці. Зробіть поглиблення в центрі та влийте тепле молоко, збите яйце і топлене масло. Добре перемішати м’які форми тесту. Якщо він здається сухим, додайте трохи теплої води, якщо він здається занадто липким і вологим, додайте 1 столову ложку борошна.

Крок 2

Посипте робочу поверхню борошном і висипте на неї суміш. Замісити тісто, поки воно не стане гладким і еластичним. Сформуйте кулю і покладіть у велику миску, злегка посипану борошном. Накрийте кришкою і залиште рости в теплому місці на 1 годину або поки не збільшиться вдвічі. Або залиште настоюватися в холодильнику на ніч, прибравши 45 хвилин, перш ніж продовжити.

Крок 3

Вистелити великий лист папером для випічки з антипригарним покриттям. Злегка протріть робочу поверхню і розкачати тісто до розмірів 30 x 45 см. Рівномірно розподіліть лимонний сир по тесту і посипте султаном. Розкачайте тісто в поздовжньому напрямку з найкоротшого боку, як рулет, щоб вийшло колоду. Гострим ножем наріжте 12 булочок однакового розміру, промийте яйцем вільний кінець тесту і придавивши його, щоб воно не розсипалося. Викладіть, розкладіть на підготовленому деку, накрийте кришкою і залиште настоюватися на 45 хвилин, поки не збільшиться вдвічі.

Крок 4

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Змастіть булочки невеликою кількістю яєчного розчину. Випікати 10 хвилин, потім знизити температуру до 180C / 160C (вентилятор / газ 4) і варити ще 10 хвилин. Залишити остигати.

Крок 5.

Тим часом процідіть цукрову пудру і змішайте з 3 столовими ложками води до утворення густої білої пудри. Викладіть глазур на булочки тильною стороною ложки, потім покладіть вишеньку в середину кожної.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.