Липкий яблучний пудинг “Іриска “: ласощі після ситної вечері

Спробуйте приготувати його з наведеного рецептом і гарантуємо, що на столі не залишиться жодної порції.

Кожна домогосподарка після ситної вечері хоче побалувати своїх домашніх ніж смачним. Таким ласощами може стати для вас яблучний пудинг “Іриска”. Спробуйте приготувати його з наведеного рецептом і гарантуємо, що на столі не залишиться жодної порції.

Смачного!

Інгредієнти

85 г вершкового масла, топленого
140 г борошна самоподніманія
100 г золотий цукрової пудри
1 ст. ложка розпушувача
200 мл молока
1 збите яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту
2 яблука очищені від серцевини і нарізані
Для начинки
140 г темно-коричневого цукру
50 г пекана, значно нарізаного

 ""

Метод

Крок 1

Нагрійте духовку до 180 ° C / вентилятор 160 ° C / газ 4. Злегка змастіть 2-літрову (3½ пінти) жароміцну форму вершковим маслом. Насипте борошно, цукор, розпушувач і дрібку солі у велику миску. Змішайте молоко, масло, яйця і ванільний екстракт і перемішайте з сухими інгредієнтами, поки не отримаєте однорідне тісто. Викладіть яблука в блюдо, покладіть зверху тісто і розгладьте ножем, поки яблука не покриються.

Крок 2

Для начинки залийте цукор 250 мл окропу і перемішайте до однорідної маси. Вилийте рідину на суміш для пудингу, потім розсипте горіхи пекан. Випікайте близько 40 хвилин, поки пудинг не підніметься і не стане золотистим. Подавайте пудинг великою ложкою, щоб на дно блюда було нанесено трохи липкого карамельного соусу. Подавати з вершками, теплим заварним кремом або ванільним морозивом.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.