Великий подвійний чізбургер і секретний соус: прекрасний сніданок вдома і в дорогу

Забудьте про їжу на винос і зробіть домашні чизбургери - двоярусні версії. З корнішонами, хрустким салатом і секретним соусом вони будуть набагато смачніше.

Інгредієнти

1 невелика цибулина, дрібно нарізана
4 булочки для гамбургерів з кунжутом
300 г м’ясного фаршу
1 столова ложка соняшникової олії
невеликий шматочок салату айсберг, дрібно нарізаний
2 скибочки м’якого сиру чедер або бургер
1 корнішон, нарізаний вздовж
смажений в духовці, для подачі

Для секретного соусу

100 г майонезу
1 столова ложка американської гірчиці
великі щіпки гранул часнику
великі гранули лука щіпка
¼ ч.л. копченої паприки
1 столова ложка білого винного оцту
1 чайна ложка маринованої приправи або дрібно нарізаного корнішона

 ""

Метод

КРОК 1

Перекладіть цибулю в невелику миску і залийте окропом з чайника, поки він не покриється. Залишити остигати. Помістіть всі інгредієнти соусу в іншу невелику миску, потім додайте 1 столову ложку охолодженої води з лушпиння та перемішайте, поки все не стане однорідним. Відкладіть в сторону.

Крок 2

Розріжте дві булочки для гамбургера навпіл, а потім відріжте товстий шматок від середин двох інших булочок. Підсмажте або обсмажте середні скибочки з обох сторін, а решта булочки тільки з розрізаних сторін, потім відкладіть. Нагрійте духовку до 100C / 80C вентилятор / газ 2.

Крок 3

Розділіть фарш на чотири частини та приправте. Нагрійте ¼ столової ложки масла в товстій сковороді або сковороді на сильному вогні та покладіть на сковороду одну з куп яловичини. Працюючи швидко, накрийте квадратом пергаменту для випічки та обережно використовуйте другу форму, щоб придавити яловичі котлети – при цьому будьте обережні, щоб не було тепла і підіймається пара. Утримуйте пиріжки притиснутими приблизно 10 секунд, потім зніміть вагу і папір і залиште бургер готуватися ще 2 хвилини. Перевертаємо котлети та притискаємо лопаткою, готуючи ще 1 хв. Перекладіть на деко і зігрійте в духовці, поки готуєте інші гамбургери таким же чином.

Крок 4

Коли все котлети приготовані, пора збирати гамбургери. Нанесіть трохи соусу на основу булочок, посипте цибулею, потім додайте салат, потім шматочок сиру, потім котлету, кілька скибочок корнішона і середню скибочку підсмаженої булочки. Полийте соусом, потім додайте ще цибуля, салат, ще одну котлету і верхню частину булочок. Подавайте зі смаженою картоплею і додатковим соусом на стороні, якщо хочете.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.