Сирний цибулю-порей і паста з беконом: відмінний варіант обіду для всієї родини

Вершковий рецепт швидкої пасти, що ідеально підходить, коли у вас мало часу.

Інгредієнти

1 столова ложка оливкової олії
300 г цибулі-порею, розрізаного навпіл і дрібно нарізаного
8 скибочок копченого бекону, нарізаного смугами
400 г макаронних виробів (ми використовували пенне)
100 г м’якого сиру з травами та часником (ми використовували Boursin)

Метод

Крок 1

Нагрійте масло у великій сковороді з антипригарним покриттям. Додайте цибулю-порей і 2 столові ложки води та варіть близько 10 хвилин, поки не стане дуже м’яким. Додати бекон, збільшити вогонь і обсмажити до готовності.

Крок 2

Тим часом приготуйте пасту, слідуючи інструкціям на упаковці. Злийте воду і зарезервуйте її.

Крок 3

Викладіть сир ложкою в суміш цибулі-порею і бекону, додавши трохи води для приготування. Приправити та акуратно перемішати на слабкому вогні до розтоплення. Перемішайте приготовані макарони, при необхідності додавши ще трохи води, щоб соус покрив пасту.

Ковбасна запіканка на одну каструлю з часниковими сухарями

 "" Візьміть «сосиски та боби» з його скромного статусу їжі в середині тижня і перетворите його в елегантну запіканку на один горщик, яка досить особлива для розваги

Інгредієнти

3 столові ложки оливкової олії плюс додаткова крапля (за бажанням)
8 великих свинячих сосисок
1 дрібно нарізана цибулина
посипати золотий цукровою пудрою
1 столова ложка червоного винного оцту
1 столова ложка томатного пюре
½ ч.л. копченої паприки
400г – банку нарізаних помідорів
100 мл червоного вина
2 лаврові листки
400 г консервної квасолі, висушеної, але не обполоснути
Для начинки з крихти (за бажанням)
50 г свіжих панірувальних сухарів
2 дрібно натертих зубчики часнику
жменю добряче нарізаного листя петрушки

Метод

Крок 1

Розігрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Нагрійте 1 столову ложку масла в неглибокій запіканці на середньому вогні та обережно обсмажте сосиски протягом 5-8 хвилин або до коричневого кольору з усіх боків. Перенести на тарілку за допомогою щипців. Викладіть цибулю на сковороду і смажте 5-8 хвилин, поки він не стане золотистим. Якщо цибуля почала приставати, збризніть ще трохи олії.

Посипте цукром і готуйте протягом хвилини, перш ніж додати оцет, томатне пюре і перець, щоб утворилася паста. Додайте помідори, потім налийте вино в банку з помідорами, перемішайте і додайте в каструлю. Додайте лавровий лист і квасоля, потім розкладіть зверху сосиски так, щоб вони були наполовину занурені в соус, але залишалися трохи незахищеними.

Крок 2

Доведіть суміш до кипіння, потім запікайте в духовці 20 хвилин. Тим часом зробіть начинку. Змішайте панірувальні сухарі з часником і петрушкою, потім приправте і додайте 1 столову ложку масла. Розкладіть начинку по запіканці, збризніть залишилася 1 столовою ложкою олії та запікайте ще 10 хвилин, поки панірувальні сухарі не стануть золотистими та хрусткими. Дати постояти кілька хвилин, потім перекласти на стіл і подавати зі страви.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.