Апетитне блюдо з куркою, квасолею і цибулею-пореєм для всієї родини

Змішайте курячі стегна, боби або квасоля і крем-фреш з декількома іншими інгредієнтами для цієї страви, яке легко готується на таці.

Підготовка і час приготування

Підготовка: 5 хв.
Готувати: 50 хв.

На 4 порції

Змішайте курячі стегна, боби або квасоля і крем-фреш з декількома іншими інгредієнтами для цієї страви, яке легко готується на таці. Ви можете легко подвоїти його і заморозити залишки

Інгредієнти

2 столові ложки оливкової олії;
8 курячих стегон;
3 цибулі-порею, нарізаних кружечками;
2 великих подрібнених зубчики часнику;
2 банки бобів і квасолі по 400 г, висушені та обполоснули;
500 мл гарячого курячого бульйону;
1½-2 столові ложки цільнозернової гірчиці;
100 г крем-фреш;
1 великий лимон без цедри;
хрусткий хліб, для подачі.

 "В "
Апетитне блюдо з куркою

Крок 1

Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. нагрійте масло на сильному вогні у великій сковороді з антипригарним покриттям. Приправте курячі стегна та обсмажте шкіркою вниз протягом 5 хвилин, поки вони не стануть золотистими та хрусткими. Перекласти шкіркою вгору на великий лист. (Якщо ви дублюєте цей рецепт, смажте порціями та ділите на два дека.)

Крок 2

Обсмажуйте цибулю-порей на сковороді 5 хвилин або поки він не стане м’яким. Додати часник і смажте ще 1 хв. Додайте квасолю, потім викладіть ложкою на деко або листи навколо курки. Залити бульйоном квасоля і приправити на свій смак. Смажте 20 хвилин, потім дістаньте з духовки та перемішайте гірчицю і крем-фреш з квасолею. Смажте ще 10-15 хвилин або поки курка не прожарилася. Щоб заморозити, дайте повністю охолонути та перекладіть в великі морозостійкі пакети.

Крок 3

Посипте курку цедрою лимона і подавайте з хрустким хлібом.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.