Любите яєчню? Ось вам п’ять продуктів, які краще всього поєднуються з яйцями

Яйця - те що є практично в кожному холодильнику. Але банальний омлет швидко набридає, тому важливо знайти хорошу альтернативу.

У цій статті ми зібрали п’ять класних і доступних продуктів, які можна вигідно поєднувати з яйцями в різному вигляді.

Томати

Яйця з помідорами
Яйця з помідорами

Яєчня, запечена в томаті, або простий омлет з соковитими помідорами – це вже не банальна їжа, а смачне домашнє частування з італійським мотивом. Буде доречним як на сніданок, так і щоб швидко перекусити. Їжа виходить живильною, а якщо смажити на сковороді без масла, то ще й правильною для шлунка і фігури.

Брокколі

Яйця з брокколі
Яйця з брокколі

Незважаючи на те, що багато хто вважає брокколі – “травою “, вона, при правильному приготуванні, дуже смачна і корисна. Вона органічно поєднуються з мікроелементами, що містяться в курячих яйцях. Досвідчені дієтологи вважають, що не має значення, в якому вигляді вживати капусту. Вона однаково корисна.

Болгарський перець

Яйця з болгарським перцем
Яйця з болгарським перцем

Цей солодкий овоч багатий вітаміном С і бета-каротин. Його специфічний смак доповнить яєчню, надавши їй нотки. А якщо зверху посипати перцем і зеленню, то можна сміливо поєднувати з тостами. Майже британський сніданок.

Кабачки

Яйця з кабачками
Яйця з кабачками

Кабачки також можна підсмажити на сковороді з яйцями. До них додається часник. Також можна додати майонез або часниковий соус. Смак виходить насиченим.

Спаржа

Яйця зі спаржею
Яйця зі спаржею

Цей непримітний продукт насправді джерело вітамінів. А якщо ви приготуєте на сковороді яєчню зі спаржею на ранок, то ще довго не відчуєте голод, адже блюдо виявиться дуже поживним.

Прості і дешеві рецепти Дмитра Гордона, Олена Кравець, Юлії Висоцької та Руслана Сенічкіна

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.