Найпростіші рогалики до чаю: швидко готуватися, недорого, виходить багато, можна з начинкою або без

Спробуйте приготувати домашні рогалики за цим рецептом - не пошкодуєте! Порадуйте себе і ваших ближніх.

Вихідний рецепт розрахований на 12 порцій.

Контрольний список інгредієнтів

4 ¼ склянки універсального борошна.

2 упаковування активних сухих дріжджів.

1 ½ склянки теплої води (45 градусів C).

3 столові ложки білого цукру.

1 столова ложка солі.

Домашні рогалики

Крок 1

У великій мисці змішайте 1-1 / 2 склянки борошна і дріжджі. Змішайте воду, 3 столові ложки цукру і солі та додайте до сухих інгредієнтів. Збивайте міксером пів хвилини на низькій швидкості, зіскрібаючи зі стінок миски. Збивайте на більш високій швидкості протягом 3 хвилин. Потім вручну змішайте досить борошна, щоб вийшло помірно круте тісто.

Крок 2

Викладіть на злегка посипану борошном поверхню і замісити до однорідної та еластичної маси (8-10 хвилин). Накрийте, дайте постояти 15 хвилин.

Крок 3

Розрізати на 12 частин, сформувати в гладкі кульки. Виконайте пальцем отвір в центрі та обережно збільште його, при цьому надаючи рогалики однорідну форму. Накрити кришкою, дати настоятися 20 хвилин.

Крок 4

Тим часом почніть кип’ятити воду. Покладіть в неї 1 столову ложку цукру, трохи перемішайте. Зменшити до кипіння.

Крок 5

Коли рогалики будуть готові, покладіть в воду 4 або 5 рогаликів і варіть 7 хвилин, перевернувши один раз. Злийте їх. Викладіть на змащений жиром деко і запікайте при температурі 190 градусів Цельсія від 30 до 35 хвилин. Вийняти з духовки, є гарячим чи холодним.

Крок 6

Варіант запікання: для отримання більш глянсової поверхні помістіть бублики на несказанний деко перед їх кип’ятінням. Смажте їх на вогні протягом 1-1 / 2 хвилини з кожного боку. Потім покладіть їх у гарячу воду, щоб вони закипіли, як описано вище. Примітка: не запікайте смажені рогалики, а не смажені, 25 хвилин повинно вистачити.

Харчова цінність

В одній порції: 181 калорія; білок 5г; вуглеводи 38,4 г; жир 0,5 г; натрій 583,7 мг.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.