Рецепт: Запіканка з лосося з песто і молодим смаженою картоплею

Порадуйте маленьких дітей за сімейним обідом з цим барвистим запеченим на таці з лососем, смачним і корисним, з хорошою дозою омега-3 з риби.

Якщо у вашій родині є вибагливі діти, яким ви ніяк не можете потрапити з обідом або вечерею, то спробуйте приготувати для них, щось новеньке.

Звичайно можна в інтернеті спробувати пошукати цікавий рецепт і найголовніше, щоб довго не потрібно було стояти біля плити. А можете скористатися рецептом, який представлений нижче в цій статті.

Порадуйте маленьких дітей за сімейним обідом з цим барвистим запеченим на таці з лососем, смачним і корисним, з хорошою дозою омега-3 з риби.

Потім ви побачите, що ваша сім’я по справедливості оцінить це блюдо і буде постійно його замовляти у вас.

Інгредієнти

500 г молодої картоплі, розрізаного навпіл
1 чайна ложка оливкової олії
2 великих кабачки, нарізаних невеликими шматочками
1 червоний перець, нарізаний невеликими шматочками
1 зелена цибуля, дрібно нарізаний
25 г кедрових горіхів
3-4 філе лосося
сік ½ лимона
1½ – 2 столові ложки песто

Смачний обід!

Метод

Картоплю варити 10 хвилин до готовності, потім процідити. Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Киньте картопля в масло, потім перекладіть на деко. Смажити 20 хв. Відсуньте картопля в сторону і викладіть кабачки, перець, зелена цибуля і кедрові горіхи на середину дека. З іншого боку викласти сьомгу. Видавіть сік лимона на філе та овочі (окрім картоплі). Приправити все перцем. Намажте кожне філе лосося соусом песто і поверніть деко в духовку на 12-15 хвилин, поки все не буде готове.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.