Рецепт Кокосові млинці з малиновим соусом – дуже смачно!

Ці млинці з вкрапленнями сушеного кокоса, збризнути фруктовим соусом, стануть чудовим пізнім сніданком або десертом з низьким вмістом цукру.

Інгредієнти

Для малинового соусу
200 г малини
2 ч.л. кукурудзяного крохмалю
2 ч.л. кленового сиропу
Для кокосових млинців
140 г борошна
2 великих яйця
300 мл кокосового молока
2 столові ложки смаженого кокосового горіха
трохи соняшникової олії, для смаження

Смачні млинці

Метод

Крок 1
Відкладіть 6 ягід малини. Змішайте кукурудзяний крохмаль з 1 столовою ложкою води до отримання однорідної маси. Відміряйте в каструлі 300 мл води та додайте пасту з кукурудзяного крохмалю. Нагрійте, помішуючи, до загустіння. Додайте малину та обережно обсмажте, розтираючи ягоди до стану кашки. Процідіть суміш через сито в миску, щоб видалити насіння, проштовхуючи якомога більше суміші. Розділіть залишену малину на четвертинки та додайте в соус разом з кленовим сиропом.

Крок 2
Щоб приготувати млинці, насипте борошно і дрібку солі в великий глек, потім додайте яйця, кокосове молоко, 200 мл води та 11/2 столові ложки смаженого кокоса, щоб вийшло рідке тісто по консистенції подвійних вершків. Якщо він занадто густий, розбавте його ще трохи води. Нагрійте невелику сковороду з невеликою кількістю масла, потім влийте трохи рідкого тіста, збовтуючи сковороду, щоб вона повністю покрила дно.

Залиште на вогні на 1 хвилину, потім обережно переверніть і готуйте іншу сторону ще кілька секунд. Перекладіть на тарілку і повторіть з рештою тестом, поки у вас не буде як мінімум 12. Перемішайте тісто, щоб кокосовий горіх розподілявся в міру його використання. Подавайте по 2 млинчики на людину, окропивши соусом і додавши трохи залишився підсмаженого кокоса.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.