Рецепт: Тортілья з картоплею і перцем – здивуєте сніданком сім’ю!

Цей густий традиційний іспанський омлет наповнений молодою картоплею і приправлений травами.

Ви встали вранці, і думаєте, що приготувати собі та найголовніше для сім’ї на сніданок? Є кілька варіантів стандартного сніданку, який напевно вже приївся всім. Спробуйте урізноманітнити раціон новим блюдом.

Інгредієнти

3 столові ложки оливкової олії
250 г молодої картоплі з обрізаними кінцями і товстими скибочками
1 невелика цибулина, розрізана навпіл і нарізана скибочками
2 нарізаного зубчика часнику
½ ч.л. копченої паприки
½ чайної ложки сушеного орегано або 3 столові ложки нарізаної петрушки, плюс кілька додаткове листя для прикраси (за бажанням)
6 великих яєць

Тортилья

метод

Крок 1
Нагрійте масло в глибокій сковороді з антипригарним покриттям 20 см. Обсмажити картопля, цибуля і часник 10 хв до готовності. Вмішайте перець і смажте ще 1 хв.

Крок 2
Додайте сушену або свіжу зелень в яйця з приправами, потім вилийте в сковороду. Перемішайте пару раз, поки яйце не почне застигати на дні сковороди, потім дайте спокій для повільного приготування на дуже слабкому вогні протягом 10 хвилин до застигання, за винятком самого верху.

Крок 3
Обережно перекладіть корж на тарілку. Посуньте назад в сковороду так, щоб сирої верх був на дні, і готуйте ще 1-2 хвилини. Прикрасити петрушкою, якщо є, загорнути у фольгу і подавати в теплому або охолодженому вигляді.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".