Рецепт: Тортілья з картоплею і перцем – здивуєте сніданком сім’ю!

Цей густий традиційний іспанський омлет наповнений молодою картоплею і приправлений травами.

Ви встали вранці, і думаєте, що приготувати собі та найголовніше для сім’ї на сніданок? Є кілька варіантів стандартного сніданку, який напевно вже приївся всім. Спробуйте урізноманітнити раціон новим блюдом.

Інгредієнти

3 столові ложки оливкової олії
250 г молодої картоплі з обрізаними кінцями і товстими скибочками
1 невелика цибулина, розрізана навпіл і нарізана скибочками
2 нарізаного зубчика часнику
½ ч.л. копченої паприки
½ чайної ложки сушеного орегано або 3 столові ложки нарізаної петрушки, плюс кілька додаткове листя для прикраси (за бажанням)
6 великих яєць

Тортилья

метод

Крок 1
Нагрійте масло в глибокій сковороді з антипригарним покриттям 20 см. Обсмажити картопля, цибуля і часник 10 хв до готовності. Вмішайте перець і смажте ще 1 хв.

Крок 2
Додайте сушену або свіжу зелень в яйця з приправами, потім вилийте в сковороду. Перемішайте пару раз, поки яйце не почне застигати на дні сковороди, потім дайте спокій для повільного приготування на дуже слабкому вогні протягом 10 хвилин до застигання, за винятком самого верху.

Крок 3
Обережно перекладіть корж на тарілку. Посуньте назад в сковороду так, щоб сирої верх був на дні, і готуйте ще 1-2 хвилини. Прикрасити петрушкою, якщо є, загорнути у фольгу і подавати в теплому або охолодженому вигляді.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.