Рецепт: Листковий торт на день народження з шоколадом і малиною

Хто встоїть перед шоколадно-малиновим тортом? Але краще, спробуйте недорогу заморожену малину для крему.

Від цього торта святковий стіл буде красивіший і привабливий.

Інгредієнти

225 мл соняшникової олії, плюс додатково для банок
250 г цукрової пудри
3 великих яйця
225 мл молока
250 г борошна самоподніманія
Какао 4 ст.
1½ чайної ложки соди

Для малинового шару

150 г малинового джему
100 г замороженої розмороженої малини
300 мл подвійних вершків
2 ст. ложки цукрової пудри

Шоколадно-малиновий торт

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 180 ° C / 160 ° C вентилятор / газ 4. Змастіть маслом і вистелити дві круглі 20-сантиметрові пружинні форми для випічки пергаментом для випічки. Збийте в мисці масло, цукор, яйця і молоко до однорідної маси. Просійте борошно, какао і бікарбонат в іншу велику миску, потім поступово додайте вологі інгредієнти.

Крок 2
Розкладіть суміш по формах і випікайте 35-40 хвилин, поки коржі не піднімуться і не повернуться при натисканні. Дати охолонути у формах на 10 хвилин, потім перекласти на решітку, щоб повністю охолонути.

Крок 3
Для малинового шару перемішайте варення і розморожену малину. Коли коржі охолонуть, збийте вершки з цукром до м’яких піків, а потім акуратно пропустіть половину малинової суміші через крем, щоб створити ефект рябі.

Крок 4
Викладіть більшу частину зарезервованої малиновою суміші на один з коржів, потім залийте ложкою половину крему. Розгладьте мастихіном, потім покладіть зверху другу губку. Збийте залишився крем і перемішайте через нього залишки малинової суміші. У холодильнику зберігається дві доби.

Схожі статті

Беру курячу печінку і готую геніальний салат! Смачний рецепт всього з 3 інгредієнтів – роблю на кожне свято

Салат з печінкою дуже простий і складається всього з трьох інгредієнтів. Та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють неймовірний смак.

Пиріжки звичайні вже не роблю: дуже смачні домашні біляші “Від душі”. Не такі жирні, бо смажаться по-іншому

Нічого важкого у приготуванні біляшів немає, а ці виходять надзвичайно соковитими, але водночас дієтичними. Бо олії потрібно використовувати мінімум.

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.