Рецепт: Апетитний сендвіч з яйцем і крес-салатом

Насолоджуйтесь цими підсмаженими яйцями і крес-клубними бутербродами на літньому сімейному пікніку. Наколи кожен бутерброд на паличку і подавайте з чіпсами.

Скоро вихідні та багато готуються до пікніка на природі. Готування займає багато часу, але можна приготувати сендвічі швидко і легко і решту часу на природі займатися відпочинком. Незамінне для тих, хто готується на риболовлю. Не потрібно витрачати час, коли почнеться сильне клювання! Спробуйте приготувати – вам сподобається.

Інгредієнти

2 яйця
Майонез 2 ст.
3 скибочки хліба
трохи масла
⅓ коробка крес-салату
2-3 скибочки помідора або лист салату і скибочку шинки або сиру
чипси, щоб служити

Чудово підходить для пікніка

Метод

Крок 1
Доведіть до кипіння каструлю з водою та обережно опустіть в неї яйця. Готуйте 6 хвилин, потім охолодіть під проточною водою, поки їх не очистять. Очистить яйця від шкірки та дайте їм повністю охолонути.

Крок 2
Розім’яти або нарізати яйця, потім змішати з 1,5 столовими ложками майонезу і приправою, якщо хочете. Підсмажте хліб.

Крок 3
Викладіть на дошку один скибочку хліба. Змастіть маслом, потім розподіліть по трьох чвертей яйця і розкладіть по крес-салату. Додайте ще один скибочку тосту та акуратно намажте майонезом. Додайте помідор або салат і шинку або сир (або будь-яку іншу комбінацію, яку ви віддаєте перевагу). Зверху викладіть залишився яйце, акуратно розподіліть, потім покладіть останній шматок тосту. Якщо хочете, зріжте кірку, потім акуратно розріжте бутерброд на чотири чверті, намагаючись не роздавити яйце. Проткніть кожен бутерброд ножем для бутербродів. Подавати з чіпсами.

Схожі статті

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.