Рецепт: Міні-пиріжки з сиром і цибулею – зникнуть зі столу, ви і не побачите!

Приготуйте ці маленькі сирно-цибульні пиріжки для сімейного пікніка. Якщо не з'їли все, вони добре заморожуються і їх можна приготувати прямо з заморозки.

Інгредієнти

1 столова ложка рослинної олії
2 цибулини, нарізані
4 гілочки чебрецю, зібране листя
150 г зрілого чедеру (або суміші твердих сирів), тертого
1 столова ложка цільзернової гірчиці
4 нарізаних зелених цибулі

Для кондитерських виробів

250 г борошна, плюс додатково для присипки
125 г холодного масла
велика щіпка кайенского перцю
½ ч.л. порошку англійської гірчиці
1 велике збите яйце

Апетитно виглядають!

Метод

Крок 1
Спочатку приготуйте тісто. Насипте борошно в миску. Тримаючи блок масла в обгортці, натріть його прямо в борошні (іноді вам може знадобитися занурити кінець масла в борошно, якщо воно стане липким). Додайте кайенский перець, гірчичний порошок і половину збитого яйця і приправте дрібкою солі. Складіть все разом руками, поки суміш не почне злипатися. Викладіть тісто на робочу поверхню і дуже швидко вимісити гладкий кулю, додавши до 3 столових ложок холодної води, якщо воно занадто сухе. Видавіть тісто в диск. Загорніть і охолодіть, поки будете робити начинку.

Крок 2
Нагрійте масло на сковороді та готуйте цибулю і листя чебрецю протягом 8-10 хвилин, поки цибуля не стане м’яким і не почне карамелізуватися. Перелити в миску і дати охолонути. Після охолодження додайте тертий сир, гірчицю і зелену цибулю.

Крок 3
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6 і застеліть деко пергаментом. Розкачайте охолоджене тісто на злегка присипану борошном поверхні до товщини монети в 1 фунт стерлінгів. Виріжте якомога більше кіл 10-12 см (ви можете використовувати чашку або кухоль як шаблон), потім скрутіть всі обрізки та повторіть. Всього у вас повинно вийти близько 10-12 кіл.

Крок 4
Викладіть масу начинки в центр кожного гуртка, залишаючи краю чистими. Працюючи з одним колом за раз, змастіть трохи залишився збитого яйця по краю, потім з’єднайте дві сторони, щоб вони зустрілися посередині у формі півмісяця. Стисніть тісто разом, придавивши окрайку для герметичності. Перекладіть на деко і повторіть з рештою кружечками з тіста і начинкою. Змастіть всі пиріжки збитим яйцем. Зберігатиметься в замороженому вигляді два місяці.

Крок 5
Випікайте пиріжки протягом 20-25 хвилин (або 40-45 хвилин після заморожування), поки тісто не стане темно-золотистого кольору. Дайте охолонути як мінімум на 10 хвилин, перш ніж їсти теплим, або повністю остудіть і упакуйте в місткості для пікніка. Зберігати в герметичному контейнері до трьох днів.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.