Рецепт: Шашлик з ананаса і свинини – діти будуть в захваті!

Дітям сподобаються ці шпажки зі свинини, ананаса і зеленого перцю, мариновані для додання смаку і приготовані на грилі. Подавати з рисом або в хлібі пітта.

Інгредієнти

Філе свинини 400 г
4 столові ложки світлого цукру мусковадо
60 мл яблучного оцту
1 чайна ложка рибного соусу
½ невеликого ананаса, очищеного від шкірки, очищеного від серцевини та нарізаного шматочками (або використовуйте готовий свіжий ананас, добре висушений)
1 зелений перець, очищений від насіння і нарізаний квадратами (за бажанням)
4 зелених цибулі, нарізаних на 4 частини однакової довжини
невеликий пучок коріандру, нарізаний (за бажанням)
приготований рис або питта для подачі

Дивовижний шашлик

Метод

Крок 1
Свинину нарізати кубиками. Нагрійте цукор і оцет на сковороді на слабкому вогні, поки цукор не розтане. Додати рибний соус і остудити. Додайте свинину і добре перемішайте, щоб всі кубики були покриті соусом.

Крок 2
Розігрійте барбекю. Якщо ви використовуєте вугілля, почекайте, поки вони не побіліють. Якщо ви перебуваєте в приміщенні, нагрійте сковороду. Нанижіть свинину і ананас на шпажки, чергуючи шматочки з перцем і зеленою цибулею.

Крок 3
Приготуйте шашлик або приготуйте на грилі шашлик по 3-4 хвилини з кожного боку (можливо, вам доведеться готувати їх довше, якщо готувати на грилі). Посипте коріандром, якщо хочете, потім подавайте з рисом або додавайте в хліб питта.

Схожі статті

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.