Овочі на грилі з тануть у роті баклажанами – на пікнік!

Упакуйте всі п'ять приймання їжі в день в один здорове веганське блюдо. Приправлений часником, лимоном і зеленню, він чудовий на плиті або приготовлений на грилі.

Інгредієнти

1 великий баклажан
½ лимона, цедри та соку
3 зубчики часнику, 1 подрібнений, 2 нарізаний
2 столові ложки нарізаної петрушки, плюс ще порція
1 чайна ложка оливкової олії першого холодного віджиму, плюс трохи для поливання
4 ч.л. суміші насіння омега (див. Рада)
2 ч.л. листя чебрецю
1 столова ложка рапсової олії
1 червоний перець, очистити від насіння і нарізати четвертинками
1 велика цибулина, нарізана товстими скибочками
2 кабачки, нарізаних під кутом
2 великих помідори, нарізаних на 3 товстих скибочки
8 оливок Каламата, розрізаних навпіл

Незабутній смак!

Метод

Крок 1
Смажте баклажан на грилі, часто перевертаючи, до тих пір, поки він не стане м’яким і шкірка не стане булькітливою, приблизно 8-10 хвилин. В якості альтернативи, якщо у вас є газова плита, готуйте її прямо на вогні. Коли він охолоне, зніміть шкірку, дрібно наріжте м’якуш і змішайте з лимонним соком, 1 нарізаним зубчиком часнику, 1 столовою ложкою петрушки, 1 чайною ложкою оливкової олії першого віджиму і насінням. Змішайте петрушку з рештою подрібненим часником і цедрою лимона.

Крок 2
Тим часом змішайте чебрець, подрібнений часник і рапсову олію і перемішайте з овочами, зберігаючи цибулю скибочками, а не кільцями. Нагрійте велику сковороду та обсмажте овочі, поки вони не стануть м’якими та зазначеними лініями – помідорам знадобиться найменше часу. Розкладіть по тарілках з пюре з баклажанів і оливками, збризніть невеликою кількістю оливкової олії та посипте петрушкою, цедрою лимона і часником.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.