Рецепт: Фріттата з м’ятним лососем і броколі – здивуєте свою сім’ю

Готується швидко, і на наступний день так само хороша в вашому ланч-боксі.

Спробуйте приготувати цю страву і відразу побачите, що воно сподобається вашим домашнім.

Інгредієнти

500 г молодої картоплі
1 невелика головка броколі, нарізана суцвіттями
2 філе лосося без шкіри
1 столова ложка оливкової олії
невелика жменя м’яти, дрібно нарізана
8 яєць, збитих

Апетитний вигляд!

Метод

Крок 1
Варіть картоплю на великій сковороді 10-12 хвилин, додаючи шматочки броколі протягом останніх 4 хвилин, поки все не стане м’яким. Добре злийте воду. Тим часом помістіть філе лосося в блюдо, яке можна використовувати в мікрохвильовій печі, скропити невеликою кількістю води, потім накрити харчовою плівкою і поставити в мікрохвильову піч на високій температурі на 2½ хвилини, поки рибні пластівці не луснути.

Крок 2
Розігрійте гриль. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Нарізати картоплю великими шматками, потім швидко обсмажити на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору по краях. Наріжте лосось великими шматками та проткніть картопля з броколі. Додайте в яйця м’яту і трохи приправ, потім вилийте в сковороду. Залиште на 6 хвилин на слабкому вогні, поки сторони не застигнуть, а тільки центр не стане трохи хитким, після цього він блимає під ґратами, щоб повністю застигнути та підрум’янитися. Подавати часточками з великим зеленим салатом.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".