Рецепт: Фріттата з м’ятним лососем і броколі – здивуєте свою сім’ю

Готується швидко, і на наступний день так само хороша в вашому ланч-боксі.

Спробуйте приготувати цю страву і відразу побачите, що воно сподобається вашим домашнім.

Інгредієнти

500 г молодої картоплі
1 невелика головка броколі, нарізана суцвіттями
2 філе лосося без шкіри
1 столова ложка оливкової олії
невелика жменя м’яти, дрібно нарізана
8 яєць, збитих

Апетитний вигляд!

Метод

Крок 1
Варіть картоплю на великій сковороді 10-12 хвилин, додаючи шматочки броколі протягом останніх 4 хвилин, поки все не стане м’яким. Добре злийте воду. Тим часом помістіть філе лосося в блюдо, яке можна використовувати в мікрохвильовій печі, скропити невеликою кількістю води, потім накрити харчовою плівкою і поставити в мікрохвильову піч на високій температурі на 2½ хвилини, поки рибні пластівці не луснути.

Крок 2
Розігрійте гриль. Розігрійте масло в глибокій сковороді. Нарізати картоплю великими шматками, потім швидко обсмажити на сковороді на сильному вогні до золотистого кольору по краях. Наріжте лосось великими шматками та проткніть картопля з броколі. Додайте в яйця м’яту і трохи приправ, потім вилийте в сковороду. Залиште на 6 хвилин на слабкому вогні, поки сторони не застигнуть, а тільки центр не стане трохи хитким, після цього він блимає під ґратами, щоб повністю застигнути та підрум’янитися. Подавати часточками з великим зеленим салатом.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.