Рецепт Шакшука з гороху і квасолі – прекрасний варіант обіду для всієї родини

Кожна господиня завжди готова порадувати свою сім'ю ніж новеньким і смачним. Класичний пізній сніданок шакшука перетворений в основне блюдо.

Інгредієнти

1 пучок стручків спаржі
200 г пророслої броколі
2 столові ложки оливкової олії
2 зелених цибулі, дрібно нарізаних
2 ч.л. насіння кмину
щіпка кайенского перцю, плюс додаткова порція
4 стиглих помідори, нарізаних
1 невеликий пакет петрушки, дрібно нарізаною
50 г очищеного горошку
50 г стручкової квасолі
4 великих яйця
50 г стручків гороху
Грецький йогурт і коржі для сервірування

Шакшука

метод

Крок 1
Ображати або надріжте здеревілі кінці спаржі та наріжте списи тонкими скибочками, залишивши недоторканими кінчики та близько 2 см нагорі. Таким же чином наріжте броколі тонкими скибочками, залишивши головки та близько 2 см стебла недоторканими. Розігрійте масло на сковороді. Додайте зелену цибулю, нарізану спаржу і броколі та обережно обсмажте, поки овочі трохи не стануть м’якими, потім додайте насіння кмину, кайенский перець, помідори (з їх соком), петрушку і багато приправ і перемішайте. Накрийте кришкою і готуйте 5 хвилин, щоб вийшов базовий соус, потім додайте стебла спаржі, головки броколі, горох і боби, знову накрийте кришкою і готуйте 2 хвилини.

Крок 2
Зробіть 4 занурення в суміш. Розбийте яйце в кожен соус, розкладіть половину паростків гороху навколо яєць, добре приправте, накрийте кришкою і готуйте, поки яєчні білки не застигнуть. Подавати з іншими пагонами гороху, ложкою йогурту і коржиками і якщо є охота посипати ще дрібкою кайенского перцю.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.