Суп з цвітної капусти на обід або легка вечеря

Змішайте цей заспокійливий кремовий суп з цвітної капусти на обід або легка вечеря. Ідеально посипається петрушкою і подається з хрустким хлібом.

Інгредієнти

1 велика кольорова капуста (1,5 кг), нарізана суцвіттями
½ столової ложки меленого кмину
2 столові ложки оливкової олії, плюс додатково для поливання
4 гілочки чебрецю
1 дрібно нарізана цибулина
1 стебло селери, дрібно нарізаний
1 подрібнений зубчик часнику
750-850 мл овочевого або курячого бульйону
100 мл одинарних вершків
½ невеликого пучка петрушки, дрібно нарізаного

Суп з цвітної капусти

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Киньте суцвіття цвітної капусти в форму для запікання з 1 столовою ложкою оливкової олії, кмину та чебрецю. Смажте 15 хвилин або до золотистого кольору і м’якості. Викиньте чебрець.

Крок 2

У каструлі нагрійте масло, що залишилося з цибулею і селерою та обсмажте на середньому вогні 10 хвилин або до розм’якшення. Додати часник і варити 1 хв. Перемішайте більшу частину цвітної капусти, залишивши трохи, щоб посипати суп пізніше. Додайте в сковороду 750 мл бульйону і доведіть до кипіння. Варити 10 хв.

Крок 3

Збийте суп до однорідної маси за допомогою ручного блендера або кухонного комбайна. Перемішайте вершки та приправте на свій смак. Додайте більше бульйону, якщо ви хочете, щоб ваш суп був трохи більш рідким. Перелийте в миски та покладіть зверху петрушку, що залишилася кольорову капусту і трохи збризніть оливковою олією.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.