Яєчні і овочеві пітти – швидко, смачно і поживно!

Наповніть хлібні кишеньки з непросіяного борошна корисними баклажанами, буряком і морквою, потім додайте йогурт з часником і кропом і яйця.

Інгредієнти

1 баклажан, нарізаний товстими кружечками
1 ½ столової ложки оливкової олії
1 столова ложка харісса
2 яйця
1 столова ложка червоного винного оцту
2 ч.л. нектару агави або цукрової пудри
1 сирий буряк, натерта
1 велика морква, очищена і нарізана соломкою
½ маленької червоної цибулини, дуже дрібно нарізаною
4 столові ложки грецького йогурту 0% жирності
1 столова ложка нарізаного кропу
1 подрібнений зубчик часнику
2 хліба пита з цільного зерна

Пітта

метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 220C / 200C вентилятор / газ 7. Викладіть скибочки баклажанів на деко, приправити, змастіть маслом і запікайте 15 хвилин. Перевернути, намазати харіссой і запікати ще 5 хв.

Крок 2
Тим часом обережно опустіть яйця в каструлю з киплячою водою, зменште вогонь і тушкуйте 10 хвилин. Охолодити під холодною водою, очистити від шкірки та відкласти в сторону.

Крок 3
У мисці змішайте оцет і агаву або цукор з приправою, потім додайте буряк, морква і цибуля. В іншій мисці змішайте йогурт, кріп, часник і приправу. Підсмажте піти та розділіть їх навпіл. Наріжте яйця і покладіть їх в піти з гострими баклажанами та трохи салату з буряка. Викладіть ложку йогурту і подавайте з рештою баклажанами, салатом і йогуртом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.