Розкішний сніданок: омлет з грибами і базиліком з подрібненими помідорами

Вегетаріанський сніданок з перекусом, спробуйте це блюдо з яєць з вершковим сиром, зеленню і помідорами на грилі.

Інгредієнти

2 помідори, розрізаних навпіл
3 середніх яйця
1 столова ложка нарізаного часнику
300 г грибів, нарізаних скибочками
1 чайна ложка несолоного вершкового масла
2 столові ложки нежирного вершкового сиру
1 столова ложка дрібно нарізаного листя базиліка

Сніданок

Метод

Крок 1
Нагрійте гриль до максимальної потужності та викладіть помідори на квадрат з фольги, час від часу перевертаючи, щоб не пригоріти. Коли помідори злегка підгорять, зніміть їх з гриля, злегка роздавав, щоб вийшов сік.

Крок 2
Яйця розбийте в миску і перемішайте вилкою. Додайте трохи води та перемішайте. Додайте часник і трохи чорного перцю і ще трохи збийте. Відкладіть, поки будете готувати гриби.

Крок 3
На сковороді з антипригарним покриттям нагрійте масло на середньому вогні до утворення піни. Додати гриби та варити 5-8 хвилин до м’якості, помішуючи кожні кілька хвилин. Видаліть і відкладіть в сторону.

Крок 4
Швидко перемішайте яєчну суміш, потім додайте в гарячу сковороду (нахиливши її так, щоб суміш покрила всю основу) і залиште приблизно на 10 секунд, поки вона не почне застигати. За допомогою вилки обережно перемішайте яйце тут і там, щоб будь-яка незакріплена суміш приготувалася.

Крок 5
Поки яєчна суміш ще трохи пухка, викладіть грибну суміш на одну сторону омлету і зверху покладіть вершковий сир і листя базиліка. Якщо хочете, переверніть омлет іншою стороною, щоб він накрився. Залиште варитися ще на 1 хвилину, потім розріжте навпіл і викладіть кожну половину на тарілку. Подавайте відразу з помідорами.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.