Пиріжки з горохом і беконом – альтернатива хрустким, зпузирчастий чебуреками!

Наповніть листкове тісто, копченим беконом, горошком і сумішшю пармезану, сформуйте шматочки та випікайте до хрусткої скоринки.

Іноді хочеться чогось новенького і незвичайного. Стандартні чебуреки можуть і набриднути. Особливо якщо ви їх готуєте кожен раз на свято або вихідні.

Спробуйте приготувати пиріжки за бабусиним рецептом нижче і побачите, що це відмінна альтернатива чебуреками!

Інгредієнти

200 гр копченого бекону, нарізаного невеликими шматочками
225 г замороженого гороху
140 г маскарпоне (вершковий сир)
25 г тертого пармезану
2 середніх яйця
невелика жменя м’яти, нарізане листя
375 г пакет листкового тіста
проста мука, для розкачування

Альтернатива чебуреками

Метод

Крок 1
Викладіть сало в більшу сковороду, смажте до хрусткої скоринки близько 8 хвилин, потім процідіть на кухонну папір. Тим часом залийте горох гарячою водою і залиште на 5 хвилин, потім добре злийте воду.

Крок 2
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6. Коли бекон і горох охолонуть, змішайте у великій мисці. Злегка розім’яти, щоб розчавити горох і розбити бекон. Додайте маскарпоне, пармезан, 1 яйце і м’яту, потім приправити чорним перцем.

Крок 3
Розкачайте тісто на злегка присипану борошном поверхні до товщини монети 20 пенсів. Виріжте кола 12-сантиметровим різаком. Викладіть начинку в центр кожного. Змастіть краї збитим яйцем і стисніть тісто з одного боку, щоб склеїти. Змастіть верхівки невеликою кількістю яєчного розчину і збризніть пармезаном. Викладіть пиріжки на 2 посипаних борошном деко. Випікати 25 хв. Дайте охолонути, потім охолодіть, поки не будете готові до подачі або упаковування.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.