Відбивні з телятини по-італійськи – новий і незвичний рецепт

Цей італійська класика, двічі умочіть відбивні в яйце і панірувальні сухарі, а якщо у вас немає телятини, використовуйте курку або нежирну свинину.

Звичайні відбивні вже не подобаються вашим домашнім? Вони приїлися? Тоді рецепт нижче вам підійде – здивуєте свою сім’ю!

Інгредієнти

6 котлет з телятини (близько 200 г кожна), кістки ще залишаються
4 яйця
10 дрібно нарізаного листя базиліка
2 столові ложки дрібно натертого пармезану
200 г сушених панірувальних сухарів
оливкова олія, для смаження
часточки лимона, смажені кабачки і салат (за бажанням)

Відбивна з телятини

Метод

Крок 1
Використовуйте пом’якшувач або качалку, щоб розгладити відбивні, залишивши кістки прикріпленими, а потім зріжте жир.

Крок 2
Збити яйця, потім додати базилік, пармезан і трохи приправ. Перелийте суміш в тарілку або в неглибоку миску, потім розкладіть панірувальні сухарі на іншій тарілці. Умочіть кожну відбивну в яєчної суміші, потім відразу ж обваляйте їх в панірувальних сухарях, щоб вони були повністю покриті. Повторіть цей процес, щоб отримати подвійний шар яєць і панірувальних сухарів.

Крок 3
Нагрійте масло настільки, щоб воно покрило підставу великої сковороди. Працюючи партіями, обсмажте відбивні на слабкому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку, поки панірувальні сухарі не стануть темно-золотистими (можливо, вам доведеться додавати в сковороду ще масла). Подавайте з часточкою лимона, смаженими кабачками та салатом, якщо хочете.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.