Млинці на заквасці за старовинним рецептом: порадуйте близьких смачним сніданком!

Зробіть партію млинців на заквасці та приготуйте смачний сніданок. Цей простий рецепт відмінно підходить для того, щоб використовувати закваску.

Хочете порадувати себе і свою сім’ю млинцями? Тільки не так, як ви традиційно готуєте, а за старовинним рецептом? Тоді нижче рецепт – для вас!

Зробіть партію млинців на заквасці та приготуйте смачний сніданок. Цей простий рецепт відмінно підходить для того, щоб використовувати закваску.

Апетитні млинчики

Інгредієнти

200 г борошна
1 столова ложка цукрової пудри
розпушувача
200 г закваски (активна або зайва, яку ви б викинули)
2 яйця
260 мл молока
50 г розтопленого вершкового масла плюс додаткове масло для смаження
соняшникова олія, для приготування
кленовий сироп (або будь-який інший фруктовий сироп), для подачі

Метод

Крок 1
Пересипьте всі інгредієнти, крім вершкового масла, масла і кленового сиропу, в миску з великою дрібкою солі і добре збивайте, поки не отримаєте густе однорідне тісто. Вмішайте топлене масло і збийте.

Крок 2
Нагрійте трохи масла і невеликий шматок масла на сковороді з антипригарним покриттям до освіти шипіння. Вилийте або розлийте тісто в сковороду, щоб вийшли оладки розміром 7-8 см, залишивши між ними досить місця (ви повинні вміщувати по три млинці за раз). При попаданні на сковороду тісто має трохи шипіти, але не агресивно – при необхідності відрегулюйте вогонь. Готуйте, поки на поверхні не почнуть утворюватися бульбашки, потім переверніть і готуйте з іншого боку – це займе приблизно 2 хвилини з кожного боку. Їжте відразу або тримайте в теплі в духовці з низькою температурою, поки готуєте ще одну порцію. Подавати з кленовим сиропом.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.