Мамині сирники – улюблений сніданок і відмінний десерт

Рекомендується приготувати сир будинку. Якщо ви віддаєте перевагу сир, куплений в магазині, і якщо ви не можете знайти фермерський сир або сир - нехай буде магазинний.

Це найсмачніші сирники, які сподобаються не тільки вам, але всій вашій родині!
Злегка хрусткі зовні та повітряні всередині.

Рецепт сирників спочатку готується з фермерського сиру або сиру. Деякі господині люблять робити речі з нуля, тому вони приготують сир. Це дійсно дуже просто. Просто закип’ятіть 1 літр молока і, коли воно закипить, додайте 3 столові ложки простого йогурту, добре перемішайте і зніміть з вогню. Зачекайте, поки молоко не почне змінюватися, приблизно 10-15 хвилин, а потім процідіть.

Настійно рекомендується вам приготувати сир будинку. Якщо ви віддаєте перевагу сир, куплений в магазині, і якщо ви не можете знайти фермерський сир або сир – нехай буде магазинний.

Сирники

Сирники в основному подають зі сметаною і джемом або свіжими фруктами, але також можна подавати їх з нутелою. Намажте ці солодкі сирники трохи Nutella, і ви отримаєте найсмачніший десерт!

Інгредієнти

300 гр., Фермерського сиру (творог або рикотта теж підійдуть)
1 яйце
1 чайна ложка ванільного екстракту, за бажанням
2 столові ложки цукру
¼ чайна ложка солі
5-6 столових ложок борошна
½ склянки додаткового борошна, щоб покрити оладки перед смаженням
Рослинна олія або легке оливкова олія для смаження (по 3 столових ложки на кожну партію)

Інструкція приготування
Змішайте фермерський сир з яйцем і ванільним екстрактом до повного розчинення. Додайте цукор, сіль і 5-6 столових ложок борошна і добре перемішайте. Додайте більше борошна, якщо вважаєте, що вона ще надто вологий або липка.

Візьміть тісто столовою ложкою і киньте його в борошно. Обваляти з обох сторін борошном і надавати форму невеликого млинця. Повторюйте це, поки не закінчите тісто.

Нагрійте 3 столові ложки масла у великій сковороді на середньому повільному вогні. Обсмажуйте млинці порціями, поки обидві сторони не стануть золотистими, приблизно по 2-3 хвилини на кожну сторону.
Подавати теплим зі сметаною і джемом або просто з нутелою.

Схожі статті

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".

Дружина Віктора Павліка запланувала ще одну пластичну операцію та розповіла про реакцію чоловіка: “Важко”

Молода дружина Віктора Павліка розповіла про плани щодо пластичної операції. Блогерка зізналась, коли наважиться на зміни своєї зовнішності.

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.