Фарширований перець за маминим рецептом: незвично, смачно і недорого

Обсмажте на сковороді яловичий фарш з цибулею, часником, помідорами та орегано і додайте його в смажений солодкий перець - зверху покладіть плавлений сир моцарела.

Інгредієнти

1 велика цибулина, нарізана
2 зубчики часнику
500 г яловичого фаршу
2 банки по 400 г нарізаних помідорів
кілька гілочок орегано, зібраного листя або 1 столова ложка сушених
1 кубик яловичого бульйону
2 столові ложки томатного кетчупу
4 перцю (підійдуть змішані кольори)
100 г тертої моцарели або Чедер
невеликий пучок базиліка, зібраного листя

Апетитний фарширований перець

Метод

Крок 1
Нагрійте духовку до 200C / 180C вентилятор / газ 6 і нагрійте масло у великій сковороді. Додайте цибулю і готуйте кілька хвилин, щоб він став м’якшим. Додайте часник і яловичину і готуйте, поки м’ясо не підрум’яниться, у міру приготування розбивайте його ложкою. Додайте помідори, орегано, бульйонний кубик і кетчуп. Добре приправити, гарненько перемішати та накрити кришкою. Варити на повільному вогні 30 хв.

Крок 2
Тим часом розріжте перець навпіл, і видаліть насіння і білу плівку. Покласти розрізаною стороною вгору в форму для запікання, приправити та випікати 20 хв.

Крок 3
Коли фарш приготується, розділіть його між розм’якшеними перцями. Повернути в духовку на 10 хвилин, посипавши сиром. Перед подачею посипати листям базиліка.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.