Скумбрія під гострим маринованою цибулею і прянощами: смак – дивовижний!

Сильний смак скумбрії може поєднуватися з деякими прянощами: з ароматним кмином, коріандром і фенхелем, вогненним імбиром і гострим маринованою цибулею.

Інгредієнти

4 скумбрії (випатрати та вимити їх), голови видалені
скропити рапсовою олією або соняшниковою олією
рис, для подачі (за бажанням)

Для пасти масала

1 чайна ложка насіння кмину
½ ч.л. насіння коріандру
½ чайної ложки насіння фенхелю
2 ч.л. гарам масала
1 смажений червоний перець з банки
2 зубчики часнику
імбир розміром з великий палець, очищений і значно нарізаний
1 невелика цибулина, розрізана навпіл
1 столова ложка томатного пюре
2 столові ложки сушеного кокоса

Для зеленого йогурту

250 г натурального йогурту
невеликий пучок коріандру, плюс кілька листочків на стіл
2 лайма, 1 цедра, 1/2 соку, 1 нарізаний часточками для подачі
1 чайна ложка цукру
2 зелених цибулі

Для маринованої цибулі

1 червону цибулю, нарізану тонкими скибочками
½ лайма, сік
½ чайної ложки цукру

Смачна скумбрія

Метод

Крок 1
Спочатку приготуйте пасту масала. Пересипте насіння в суху сковороду, смажте 1-2 хвилини, поки вони не стануть ароматними, потім перекладіть в невелику миску кухонного комбайна. Додайте залишилися інгредієнти пасти, приправте сіллю і збивайте, поки все не буде дрібно нарізане і добре перемішано. Додайте трохи води та добре перемішайте.

Крок 2
Поріжте скумбрію кілька разів з кожної сторони. Нанесіть пасту на кожну рибу, намагаючись потрапити в порізи. Накрийте харчовою плівкою та охолодіть протягом 1 години або на ніч, якщо хочете.

Крок 3
Для йогурту змішайте інгредієнти в невеликій мисці кухонного комбайна, добре приправте та охолодіть, поки не будете готові до подачі. Викладіть інгредієнти для маринованої цибулі в миску. Втирайте сік лайма і цукор в кільця цибулі протягом 1-2 хвилин, потім накрийте кришкою і залиште при кімнатній температурі маринуватися на 30 хвилин або на ніч, якщо хочете.

Крок 4
Якщо подаєте з рисом, переконайтеся, що він у вас під рукою. Нагрійте гриль до максимуму. Викласти скумбрію на деко, застелене фольгою. Скропити невеликою кількістю масла і смажити на грилі по 5-6 хвилин з кожного боку або до тих пір, поки м’якуш не прогріється – вона повинна легко зіслизнути з кісток, якщо її штовхнути ножем.

Крок 5
Для подачі розкладіть рибу на блюді. Якщо йогурт загус, розбавте його струменем води – він повинен бути схожий на вершки. Полити їм рибу, потім посипати маринованою цибулею, листям коріандру і часточками лайма. Подавайте рис з додаванням зеленого йогуртового соусу.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.