Маринована цибуля-шалот з рожевим перцем: незвично, смачно і підійде до будь-якої страви

Насолоджуйтеся цим маринованою цибулею-шалот з рожевим перцем. Можна маринована цибуля-шалот подавати до картопляного пюре або до смаженої картоплі.

Насолоджуйтеся цим маринованою цибулею-шалот з рожевим перцем. Підійде з твердими сирами, такими як чедер, конте або грюйер. Він стане ідеальним доповнення до будь-якого святкової страви на вашому столі.
Також можна маринована цибуля-шалот подавати до картопляного пюре або до смаженої картоплі. Його незвичайний смак здивує вас і вашу родину!

Інгредієнти

500 г дрібної цибулі-шалот
10 г великої морської солі
500 мл яблучного оцту
250 г цукрової пудри
2 столові ложки (близько 10 г) горошин рожевого перцю
4-6 лаврових листів

 

Маринована цибуля-шалот

Метод

Крок 1
Очистить і наріжте цибулю-шалот. Ви можете зробити це маленьким гострим ножем або, якщо цибулю-шалот важко очистити, на короткий час прокип’ятіть цибулю-шалот, а потім відразу ж занурте в холодну воду, перш ніж знімати шкірку.

Крок 2
Насипте сіль, оцет, цукор, перець горошком, лавровий лист і 250 мл води в каструлю на слабкому вогні та варіть, поки цукор не розчиниться і суміш не закипить. Додати цибулю-шалот і варити на повільному вогні 3-4 хвилини, але не доводити до кипіння.

Крок 3
Вийміть цибулю-шалот шумівкою і розділіть між трьома стерилізованими банками, залишивши проріз в 1 см у верхній частині кожної. Перелийте суміш оцту в глечик і полийте лук-шалот, щоб він повністю покрився. Закрийте банки та обережно постукайте або струсіть, щоб повітря піднялося. Перед відкриттям зберігати в темному прохолодному місці протягом трьох тижнів. Після відкриття зберігайте в холодильнику.

Схожі статті

Оригінальне пиріжкове тісто, що підійде до будь-якої начинки: універсальний рецепт, яке годиться і для піци

Як замісити універсальне тісто на кефірі, що підходить для приготування піци та пиріжків як із солодкою, так і з несолодкою начинкою — дізнайтеся в нашому матеріалі.

Як зараз виглядає і де живе 53-річна Анастасія Заворотнюк: 5 років онкології і експериментальна терапія

Відома російська акторка Анастасія Заворотнюк вже 5-й рік не з'являється на публіці та не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками. Весь цей час жінка проходить лікування від онкології.

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.