Ідеальні сирники за 10 хвилин від тренера “Зважені та щасливі” Аніти Луценко: з борошном, але не псують фігуру

Сирники – страва, яку обожнюють і дорослі, і діти. Втім, не кожда господиня може приготувати їх красивими та смачними, як у ресторані. Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла, як приготувати корисні, смачні сирники, які не нашкодять фігурі і принесуть массу гастрономічного задоволення.

Мабуть всі люблять снідати ніжними і запашними сирниками. Ця страва легко готується, дуже поживна і смачна. Головне, що ця страва дуже корисна, адже в її основі кисломолочний сир. Ви можете експериментувати: додавати у страву сухофрукти, терте яблуко, банан, чи навіть шоколадну крихту, вийде дуже смачно.

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко розповіла, як приготувати ідеальні сирники, які не будуть шкодити фігурі і які вийдуть у кожної господині.

Незважаючи на те, що у даному рецепті використовується борошно, цукор та жирний сир, страва виходить корисною для здоров’я та фігури.

Необхідні інгредієнти:

  • 250 г домашнього сиру
  • борошно 2 ст л
  • цукор 1 ст л
  • 1 яйце
  • ваніль
  • рафінована олія 1 столова ложка

Спосіб приготування:

Найголовніший інгредієнт сирників – домашній сир, або творог, як його ще називають. Обираємо сир на свій смак, але бажано, щоб він був не обезжирений. Ідеально – 5% жирності. Сир не має буде “рідким”, якщо від нього відділяється сироватка, її потрібно віджати. До сиру додаємо 1 яйце і активно розмішуємо. Додаємо ложку цукру, можна додати менше, або більше, якщо ви любите солодке, ваніль і перемішуємо. Додаємо 2 ложки борошна і гарно вимішуємо. Має вийти м’яке тісто, яке гарно формується у кульки. Формуємо сирники, обмочуємо їй у борошно і обсмажуємо на маленькому вогні на мінімальній кількості рослинної олії.

Ідеальні сирники за 10 хвилин від Аніти Луценко
Ідеальні сирники за 10 хвилин від Аніти Луценко

Подаємо сирники зі сметаною, або з арахісовою пастою чи джемом.

Для того, щоб зробити сирники більш дієтичними, можна замість цукру додати у тісто родзинки. Також можна замінити і яйце, тоді у тісто потрібно розім’яти банан. Пюре банану слугуватиме скріплюючим матеріалом, а також замінить і цукор.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.