(Відео) Медовик – забутий рецепт з дитинства самого бюджетного смачного торта

Прекрасний на вигляд, чудовий смак і незабутній аромат меду.

Торт “Медовик” завжди був любимо усіма шанувальниками-ласунами. Для того, щоб його приготувати у цій простому рецептом, особливих навичок не потрібно. А вийде він як у справжнього професійного кондитера.

Цей торт може приготувати будь хто, тільки потрібно дотримуватися рецепта і черговості приготування, як показано в цьому відео файлі.

Складові:

  1. 1 яйце.
  2. 100 гр вершкового масла.
  3. 100 гр цукру.
  4. 1 ст.л меду.
  5. 1 ч.л соди.
  6. 1 ч.л оцту.
  7. 280 гр борошна.

Прекрасний на вигляд, чудовий смак і незабутній аромат меду. До речі мед можна вибирати за смаком і те, що є в наявності.

Можна експериментувати за видами меду. Самий пахучий, звичайно – липовий і гречаний, але і акацієвий мед надає неповторний тонкий аромат торту.

Той, хто перший раз буде пробувати торт, приготований за цим рецептом оцінить його смакові якості і потім буде завжди готувати його і радувати себе і своїх близьких.

Відео: приготування торта “Медовик”

Після прочитайте пости, які залишили любителі солодкого і тортів в соціальних мережах:

“Легкий і швидкий рецепт! ”

“Спасибо большое за ваш рецепт, сюди ще можна додати чорнослив нарізавши дрібно і додати в крем або в тісто, вийти теж смачно, Але ВИ —- УМНИЧКА! ”

“Класний рецепт, медові торти одні з найсмачніших. ”

“Вау! Швидко просто і не треба біля плити цукор з медом розтоплювати. ”

“Дуже смачно! Я теж завжди готую цей торт, тільки у мене крем заварний. А у вас все дуже просто. Наступний раз спробую також приготувати. Дякую. ”

“Спасибі, це забутий торт з мого дитинства, найкращий !!! “

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.