(Відео) Простий рецепт шинки зі свинячої рульки. Нескладно, недорого і дуже смачно

Спробуйте і ви приготувати цю шинку і порадуйте себе і своїх близьких.

Ні для кого не секрет, що зараз нормальна ковбаса коштує дуже дорого. Особливо якщо ви хочете вибрати якісну і щоб в ній було присутнє м’ясо, а не замінники з підсилювачами смаку.

На вигляд ковбаса або шинка з магазину дуже приваблива, але це не факт, що вона корисна. До того ж варто магазинна хороша шинка дорого.

Вихід з цієї ситуації є – приготувати самому у себе вдома. Це не складно і до того ж ви вже точно для себе не будите застосовувати різні шкідливі добавки.

З цього простим рецептом приготування шинки зі свинячої рульки може зробити будь-яка господиня, навіть недосвідчена, яка робить домашню шинку в перший раз.

Спробуйте і ви приготувати цю шинку і порадуйте себе і своїх близьких.

Відео: приготування шинки зі свинячої рульки

Також ви можете ще почерпнути деякі секрети приготування шинки з постів господинь, які вже готували за цим рецептом шинку:

“Найкращий рецепт без всяких размусоліваній. Швидко і чітко. Спасибо большое. Все б знімали так як ви. ”

“Про себе коханого: все роблю, як господиня даного рецепта, тільки, насипавши солі і прянощів в каструлю, без плівки, варю відразу. Після тієї варіння, переношу в нагріту духовку і ужаріваю до золотистої скоринки, періодично поливаючи стікає жиром. З духовки укладаю під прес – гиря 24 кг і залишаю на ніч. Ну, а далі – за бажанням – можна з’їсти відразу, а можна і в холодильник, і тріскати по чуть – чуть, щоб ніхто не бачив, а то обгризут весь холодильник. Дякую за кіно і всім приємного апетиту. ”

“Спасибі за Ваші рецепти, вони дуже прості, дешеві, і дуже смачні. ”

“Приготував рульку за вашим рецептом, дружина була в захваті від такої смакоти. Дякую за рецепт. “

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.